EUR: 326,63 Ft
CHF: 280,84 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Sport

Farfán kórházban marad, nem játszhat a peruiak utolsó meccsén

Kórházban kell maradnia Jefferson Farfánnak, az oroszországi világbajnokságon szereplő perui labdarúgó-válogatott csatárának, aki így a keddi, ausztrálok elleni utolsó csoportmérkőzésen nem léphet pályára.

“Meghalnék, hogy ott lehessek a barátaimmal a pályán, de az orvosok utasítása miatt ez lehetetlen” – írta hétfőn közösségi oldalán a 33 éves játékos, hozzátéve: így nincs más választása, mint hogy a klinikáról támogassa lélekben a csapatot és a szakmai stábot.

A Lokomotiv Moszkva támadója a szombati edzésen összefejelt a válogatott egyik kapusával, Jeremy Aguirrével, és agyrázkódást szenvedett.

Peru két vereséggel kezdte a tornát, így már biztosan nem jut tovább a C jelű négyesből. Az ausztrálok elleni utolsó csoportmérkőzését kedden 16 órától rendezik Szocsiban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hazaigazolt Tajti Mátyás

    Hazaigazolt Tajti Mátyás

    A DVTK színeiben folytatja pályafutását Tajti Mátyás, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott középpályása.

  • Tóth „Potya” István a mi hősünk!

    Tóth „Potya” István a mi hősünk!

    Az FTC–Maccabi Tel Aviv Európa-liga-selejtező előtt nem mindennapi országos kiállításmegnyitó volt a Fradi Múzeumban. A Ferencváros és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége közösen emlékezett meg Tóth „Potya” Istvánról, az FTC kiemelkedő labdarúgójáról, a csapat első hivatásos edzőjéről, aki a második világháború alatt, 1944-ben társaival több száz zsidót mentett meg a biztos haláltól.