EUR: 322,81 Ft
CHF: 284,83 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Hódmezővásárhely

Fejest ugrott a sörbe Vásárhely

Hódmezővásárhely megőrült egy picit a Sörfeszt 4.0 idejére, hiszen hihetetlen bulit csaptak a fesztivál fellépői, vendégei és résztvevői a Kossuth téren június 14. és 17. között. Tömött sorokban vonultak az emberek a sörösbódék közt, ahol rengeteg ismerős arccal futhattak össze a helyiek.

A szervezők a minőségi gasztróhoz és az intellektuálisnak is számító kézműves sörökhöz igazi minőségi zenei felhozatalt hoztak Hódmezővásárhelyre. Az első nap a Compact Disco, majd a Ham ko Ham, szombaton a Tom White and the Mad Circus, majd a rendezvény záróakkordjaként a Coco Bongo állt többek közt a színpadra, hogy táncra perdítsen mindenkit.


Negyedik alkalommal rendezték meg Hódmezővásárhelyen a Kézműves Sörök Fesztiválját

A szomjas sörimádók a 200 sörkülönlegesség közt megtalálhatták kedvenc szénsavas italukat, hiszen az ország legjobb IPA sörétől a gyümölcsös sörök tárházán keresztül rengeteg ízt mértek a csapokból a korsókba.

Rengeteg nedű közül válogathattak a sörimádók

Az ételek közt is akadtak olyan falatok, melyek mellett nem mehetett el az ember észrevétlenül, a hamburgerek között ugyanis akadt olyan is, melyet kenguruhúsból készítettek.


Kenguruhúsból készült burgert is kóstolhattak a vásárhelyiek az idén

„A vásárhelyi közönség imádnivaló és már az elején is azt mondták a sörfőzdék, hogy máskor is szívesen jönnek. Mostanra jóval több főzde jön, csaknem duplája az első sörfesztnek. Akkor még nem mertek igazán különleges söröket hozni magukkal, de amikor látták, hogy mennyire igénylik azt, hogy különlegességeket kóstoljanak, azóta változatos a felhozatal és a fabódék tartalma nagyon pozitív irányba változott” – fogalmazott Kisházi Sándor, a fesztivál főszervezője.

Kisházi Sándor, a fesztivál főszervezője

Szombaton az est egyik fénypontja volt a koncertek után, amikor a Fekete Sas rendezvényházból a színpadra vonult egy éppen lagziját tartó ifjú pár, Melinda és Laci, a buli közepén. A közönség kitörő örömmel és óriási tapssal gratulált a fiataloknak, akik a Sörfeszt 4.0 színpadán is roptak egy táncot az őket éltető tömegnek.

Melinda és Laci, az ijfú pár, akik még a Sörfeszt 4.0 színpadán is ropták

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.