2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Hódmezővásárhely

Fejest ugrott a sörbe Vásárhely

Hódmezővásárhely megőrült egy picit a Sörfeszt 4.0 idejére, hiszen hihetetlen bulit csaptak a fesztivál fellépői, vendégei és résztvevői a Kossuth téren június 14. és 17. között. Tömött sorokban vonultak az emberek a sörösbódék közt, ahol rengeteg ismerős arccal futhattak össze a helyiek.

A szervezők a minőségi gasztróhoz és az intellektuálisnak is számító kézműves sörökhöz igazi minőségi zenei felhozatalt hoztak Hódmezővásárhelyre. Az első nap a Compact Disco, majd a Ham ko Ham, szombaton a Tom White and the Mad Circus, majd a rendezvény záróakkordjaként a Coco Bongo állt többek közt a színpadra, hogy táncra perdítsen mindenkit.


Negyedik alkalommal rendezték meg Hódmezővásárhelyen a Kézműves Sörök Fesztiválját

A szomjas sörimádók a 200 sörkülönlegesség közt megtalálhatták kedvenc szénsavas italukat, hiszen az ország legjobb IPA sörétől a gyümölcsös sörök tárházán keresztül rengeteg ízt mértek a csapokból a korsókba.

Rengeteg nedű közül válogathattak a sörimádók

Az ételek közt is akadtak olyan falatok, melyek mellett nem mehetett el az ember észrevétlenül, a hamburgerek között ugyanis akadt olyan is, melyet kenguruhúsból készítettek.


Kenguruhúsból készült burgert is kóstolhattak a vásárhelyiek az idén

„A vásárhelyi közönség imádnivaló és már az elején is azt mondták a sörfőzdék, hogy máskor is szívesen jönnek. Mostanra jóval több főzde jön, csaknem duplája az első sörfesztnek. Akkor még nem mertek igazán különleges söröket hozni magukkal, de amikor látták, hogy mennyire igénylik azt, hogy különlegességeket kóstoljanak, azóta változatos a felhozatal és a fabódék tartalma nagyon pozitív irányba változott” – fogalmazott Kisházi Sándor, a fesztivál főszervezője.

Kisházi Sándor, a fesztivál főszervezője

Szombaton az est egyik fénypontja volt a koncertek után, amikor a Fekete Sas rendezvényházból a színpadra vonult egy éppen lagziját tartó ifjú pár, Melinda és Laci, a buli közepén. A közönség kitörő örömmel és óriási tapssal gratulált a fiataloknak, akik a Sörfeszt 4.0 színpadán is roptak egy táncot az őket éltető tömegnek.

Melinda és Laci, az ijfú pár, akik még a Sörfeszt 4.0 színpadán is ropták

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.