EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb IX.kerület

Felújították a rendelőt

Több mint 15 millió forintból újíttatta fel a kerületi önkormányzat a Közraktár utcai háziorvosi rendelőt.

Az orvosok tökéletes körülmények között várhatják a betegeket (Fotó:ferencvaros.hu)

A felújítás rá is fért az épületre, hiszen az elmúlt időben a rendelő közös használatú terei, így a váróterem állapota is leromlott, elavult. A felújítás áprilisban kezdődött és másfél hónapot vett igénybe, ez idő alatt a védett homlokzatú épület földszintjén új bejáratot építettek, hogy a későbbiekben tervezett utcarendezés után kerekesszékkel is be lehessen jutni. Kicserélték a lámpatesteket, új bejárati szélfogót, valamint biztonsági és irányfény-világítást is kiépítettek. Teljes körű felújításon esett át a váróterem burkolata és az épület elektromos hálózata is, majd a rekonstrukció festéssel zárult.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.