2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb IX.kerület

Felújították a rendelőt

Több mint 15 millió forintból újíttatta fel a kerületi önkormányzat a Közraktár utcai háziorvosi rendelőt.

Az orvosok tökéletes körülmények között várhatják a betegeket (Fotó:ferencvaros.hu)

A felújítás rá is fért az épületre, hiszen az elmúlt időben a rendelő közös használatú terei, így a váróterem állapota is leromlott, elavult. A felújítás áprilisban kezdődött és másfél hónapot vett igénybe, ez idő alatt a védett homlokzatú épület földszintjén új bejáratot építettek, hogy a későbbiekben tervezett utcarendezés után kerekesszékkel is be lehessen jutni. Kicserélték a lámpatesteket, új bejárati szélfogót, valamint biztonsági és irányfény-világítást is kiépítettek. Teljes körű felújításon esett át a váróterem burkolata és az épület elektromos hálózata is, majd a rekonstrukció festéssel zárult.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.