EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Férjhez ment Liptai Claudia

A legnagyobb titokban férjhez ment Liptai Claudia ma délelőtt. A műsorvezető és szerelme, Pataki Ádám a polgári szertartást szűk körben tartották, csak a tanúk és a közeli családtagok voltak jelen – írja az Nlcafe.

Mint arról már korábban beszámoltunk, még a vendégek sem tudták, hol lesz a lagzi, tájékoztatást a pontos helyszínről majd csak egy-két nappal a ceremónia előtt kaptak. Így biztosan nem szólták el magukat senkinek, sőt, még a komplett személyzet is titoktartási szerződést írt alá. Ezenkívül a meghívottak nem szelfizhetnek vagy fotózhatják az ifjú párt, illetve a helyszínről se jelentkezhetnek be a közösségi oldalakon.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.