EUR: 328,17 Ft
CHF: 300,96 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Belföld

Férjhez ment Liptai Claudia

A legnagyobb titokban férjhez ment Liptai Claudia ma délelőtt. A műsorvezető és szerelme, Pataki Ádám a polgári szertartást szűk körben tartották, csak a tanúk és a közeli családtagok voltak jelen – írja az Nlcafe.

Mint arról már korábban beszámoltunk, még a vendégek sem tudták, hol lesz a lagzi, tájékoztatást a pontos helyszínről majd csak egy-két nappal a ceremónia előtt kaptak. Így biztosan nem szólták el magukat senkinek, sőt, még a komplett személyzet is titoktartási szerződést írt alá. Ezenkívül a meghívottak nem szelfizhetnek vagy fotózhatják az ifjú párt, illetve a helyszínről se jelentkezhetnek be a közösségi oldalakon.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Külföldön is isszák a világhírű pálinkát

  Külföldön is isszák a világhírű pálinkát

  Az egyik leghíresebb magyar hungarikum a hazai gyümölcsökből készült pálinka. A folyékony gyümölcspárlat nagy népszerűségnek örvend, az elmúlt két évben 20 százalékkal többet exportáltunk külföldre, mint korábban.

 • Újabb két magyar startup az élvonalban

  Újabb két magyar startup az élvonalban

  Két magyar team, az orvosi oktatóalkalmazást fejlesztő InSimu Patient és a nemzetközi teleradiológiát forradalmasító Sineko is elnyert 25 000 eurót az immáron harmadik éve megrendezésre kerülő EIT Health InnoStars Awards startupversenyen.

 • Hétszemélyes öröm a családnak

  Hétszemélyes öröm a családnak

  Szinte még alig-alig szoktunk hozzá, hogy ma már minden márka megalkotta a maga SUV-ját, a Skoda Kodiaq máris kategóriájában egy még nagyobbat ugrott.