2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Férjhez ment Liptai Claudia

A legnagyobb titokban férjhez ment Liptai Claudia ma délelőtt. A műsorvezető és szerelme, Pataki Ádám a polgári szertartást szűk körben tartották, csak a tanúk és a közeli családtagok voltak jelen – írja az Nlcafe.

Mint arról már korábban beszámoltunk, még a vendégek sem tudták, hol lesz a lagzi, tájékoztatást a pontos helyszínről majd csak egy-két nappal a ceremónia előtt kaptak. Így biztosan nem szólták el magukat senkinek, sőt, még a komplett személyzet is titoktartási szerződést írt alá. Ezenkívül a meghívottak nem szelfizhetnek vagy fotózhatják az ifjú párt, illetve a helyszínről se jelentkezhetnek be a közösségi oldalakon.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Stratégiai érdek, hogy Magyarország maradjon Kína első számú partnere

    Szijjártó: Stratégiai érdek, hogy Magyarország maradjon Kína első számú partnere

    Magyarországnak gazdasági és stratégiai érdeke, hogy továbbra is Kína első számú gazdasági, kereskedelmi és befektetési partnere maradjon a közép-európai térségben – jelentette ki kedden New Yorkban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, akinek az ENSZ-közgyűlés aznap megnyílt csúcsszintű ülésszakán elsőként Vang Ji kínai külügyminiszterrel volt kétoldalú találkozója.

  • A kormány vizsgálja meg a bevándorlási különadót

    A kormány vizsgálja meg a bevándorlási különadót

    Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága keddi ülésén felkérte a kormányt, hogy vizsgálja meg a bevándorlási különadó megfizetésére vonatkozó hatályos jogszabályokat, és kezdeményezzen változtatásokat, amennyiben azok lehetőséget biztosítanak az adóelkerülésre.