EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Fesztivált szervez az Anna and the Barbies

Az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén júliusban hatodik alkalommal rendezik meg a Woodstock az Ugaron „szabadságfesztivált” Ópusztaszeren. A négynapos összművészeti, ökofriendly fesztiválon több mint 100 program várja az érdeklődőket, köztük olyan neves előadók, mint a Vad Fruttik, a Supernem, Péterfy Bori, a 30y és persze az Anna and the Barbies. A fesztiválon szerepet kap Pásztor Anna és zenekara vendégszeretete: a fellépők, a barátok, az érdekelődők négy napra igazi közösséggé formálódnak. A rendezvény mottója: „az offline az új luxus”.

Az Anna and the Barbies

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.