2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

A Soros-hálózat be akarja telepíteni a migránsokat

A Soros-hálózat azért tiltakozik a Stop Soros és az alkotmánymódosítás ellen, mert be akarja telepíteni a migránsokat Európába, a Stop Soros törvénycsomag viszont megakadályozza ezt – tudatta közleményben a Fidesz hétfőn, az Amnesty International tüntetésére reagálva.

A Soros-hálózat nemcsak a hétfői Kossuth téri tüntetéssel, hanem minden egyéb lehetséges módon él befolyásával, hogy eltávolítsa Magyarországot a Soros-terv útjából. Soros szövetségesei Brüsszelben, az ENSZ-ben, az európai uniós intézményekben és a nemzetközi sajtóban is támadást indítottak a bevándorlásellenes magyar kormány és a Fidesz ellen – közölte a kormánypárt.


“Nekünk Magyarország az első és a hazánkat nem adjuk senkinek” – olvasható a Fidesz közleményében.

Mintegy félszáz aktivista vett részt jogvédő szervezeteknek a “Stop Soros” törvénycsomag elleni demonstrációján a Parlament előtt hétfőn. A felszólalók hangsúlyozták, hogy a jogvédők nem bűnözők, és a törvénycsomag alapvető jogokat sért.


A szocialisták nem akarják megvédeni az országot

A Fidesz-frakció szerint a szocialisták továbbra is bevándorláspártiak, és nem akarják megvédeni az országot.

A kormánypárti képviselőcsoport Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettes hétfői nyilakozatára reagált, miszerint az MSZP-frakció jelenlegi formájában nem támogatja sem az alaptörvény-módosítást, sem a “Stop Soros” törvénycsomagot.

A Fidesz-frakció az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, a magyar ellenzéki pártok sorra bizonyítják, hogy továbbra is bevándorláspártiak, és készek Soros terve szerint bevándorlókat hozni Magyarországra.

Ha nem támogatják a Magyarország védelmét szolgáló akciótervet, akkor újra csak megerősítik, hogy Soros zsoldjában állnak, és nem akarják megvédeni az országot – tették hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  A közelmúltban az EU-t irányító Európai Bizottság rendkívüli  gondot fordított a tagállami költések ellenőrzésére, de hogy maga a Bizottság mire költi a tagállami befizetéseket, az a tagállamok számára egyáltalán nem transzparens. Ezért a Századvég Alapítvány kidolgozott egy javaslatot, amelynek célja egy uniós hivatal felállítása, amely valamennyi intézményi kiadás pénzügyi ellenőrzését végezné, hogy így biztosítsák: a Bizottság valóban az európai emberek javát szolgáló intézkedésekre költse a közös EU-s vagyont, ne ellentétes célokat szolgáló magánszemélyek és szervezetek kifizetőhelyeként működjön.

 • Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amely során a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhed társaival agyba-főbe vert egy cigányembert és amiért 8 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

 • Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  A közelmúlt legsikeresebb nemzeti konzultációja zajlott 2017 év végén, a családok védelméről  szóló kérdőívet ugyanis 1,4 millióan töltötték ki, és minden kérdésnél 90 százalék fölötti volt az igen válaszok aránya.

 • Angyalkák a földön

  Angyalkák a földön

  Gondolta volna a fene, hogy a Magyar Kultúra Napja kapcsán angyalkák lepik el Rákosmentét.