2018. október 21., vasárnap
Orsolya

Belföld

A Soros-hálózat be akarja telepíteni a migránsokat

A Soros-hálózat azért tiltakozik a Stop Soros és az alkotmánymódosítás ellen, mert be akarja telepíteni a migránsokat Európába, a Stop Soros törvénycsomag viszont megakadályozza ezt – tudatta közleményben a Fidesz hétfőn, az Amnesty International tüntetésére reagálva.

A Soros-hálózat nemcsak a hétfői Kossuth téri tüntetéssel, hanem minden egyéb lehetséges módon él befolyásával, hogy eltávolítsa Magyarországot a Soros-terv útjából. Soros szövetségesei Brüsszelben, az ENSZ-ben, az európai uniós intézményekben és a nemzetközi sajtóban is támadást indítottak a bevándorlásellenes magyar kormány és a Fidesz ellen – közölte a kormánypárt.


“Nekünk Magyarország az első és a hazánkat nem adjuk senkinek” – olvasható a Fidesz közleményében.

Mintegy félszáz aktivista vett részt jogvédő szervezeteknek a “Stop Soros” törvénycsomag elleni demonstrációján a Parlament előtt hétfőn. A felszólalók hangsúlyozták, hogy a jogvédők nem bűnözők, és a törvénycsomag alapvető jogokat sért.


A szocialisták nem akarják megvédeni az országot

A Fidesz-frakció szerint a szocialisták továbbra is bevándorláspártiak, és nem akarják megvédeni az országot.

A kormánypárti képviselőcsoport Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettes hétfői nyilakozatára reagált, miszerint az MSZP-frakció jelenlegi formájában nem támogatja sem az alaptörvény-módosítást, sem a “Stop Soros” törvénycsomagot.

A Fidesz-frakció az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, a magyar ellenzéki pártok sorra bizonyítják, hogy továbbra is bevándorláspártiak, és készek Soros terve szerint bevándorlókat hozni Magyarországra.

Ha nem támogatják a Magyarország védelmét szolgáló akciótervet, akkor újra csak megerősítik, hogy Soros zsoldjában állnak, és nem akarják megvédeni az országot – tették hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek