EUR: 324,00 Ft
CHF: 285,63 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Fidesz: Az ellenzék a Soros-szervezeteket akarja megvédeni

A Fidesz elképesztőnek tartja, hogy az ellenzék a magyarok helyett a Soros-szervezeteket akarja megvédeni.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Bősz Anett független országgyűlési képviselő, a Magyar Liberális Párt ügyvivője sajtótájékoztatóján azt mondta, ellenzéki árnyékbizottságot hívnak össze annak érdekében, hogy megvédjék a civil szervezeteket a “Stop Soros” törvénycsomagtól.


A Fidesz reagálásában azt írta, az ellenzék “Soros zsoldjában áll”, szerintük a liberálisok még most is arról beszélnek, hogy a magyar embereket kell “visszaterelni” a szerintük helyes mederbe, ami azt jelenti, hogy a magyaroknak be kellene fogadni a migránsokat. A Fidesz szerint nem a magyar embereket kell szabályozni, hanem az illegális migrációt szervező Soros-hálózatot.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megműtötték a soroksári gyilkost

  Megműtötték a soroksári gyilkost

  Szakértők vizsgálják a soroksári gyilkos cellájában lévő mobiltelefonokat. Az egyik készülék feltehetően az áldozaté. Az is kiderült, hogy Kardosné Gyurik Krisztina orrba üthette R.

 • Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak a Soros-Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

 • A jövő közlekedése Budapesten

  A jövő közlekedése Budapesten

  A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

 • Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök követőit a Facebook oldalán, egy friss fotóval. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke, ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját.