EUR: 323,97 Ft
CHF: 285,38 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Sport

FIFA: Még Maradonának is tisztelettudónak kell lennie

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világbajnokságért felelős vezetője, Colin Smith szerint még a sportág olyan legendáinak is tisztelettudónak kell lennie másokkal szemben, mint Diego Maradona.

A sportvezető pénteki nyilatkozata szerint az argentinok élő legendája a valaha volt egyik legnagyobb labdarúgó, de – mint mindenki mástól – tőle is azt várják el, hogy tisztelettudóan viselkedjen.


Smith-t azt követően kérdezték Maradonáról, hogy az 57 éves egykori játékos kedden, az Argentína-Nigéria (2-1) csoportmérkőzés után – mely hazája válogatottjának továbbjutását hozta – dűlöngélve a középső ujjait mutogatta a közönségnek, illetve a találkozó alatt hol sírva fohászkodott, hol aludni látszott, valamint egy saját magát ábrázoló nagy méretű képet mutogatott.

A korábban évekig kokainfüggőséggel küszködő világbajnok előzőleg azzal keltett botrányt, hogy a díszpáholyban szivarozott, ezért később elnézést kért, mondván, nem tudta, hogy nem szabad dohányozni a stadionokban.

Az argentinok a nyolcaddöntőben szombaton Franciaország válogatottjával találkoznak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Modric lett 2018 legjobb focistája

  Modric lett 2018 legjobb focistája

  Hétfőn este Londonban rendezte idei díjátadó gáláját a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségét (FIFA). Az év legjobb játékosa Luka Modric, a Real Madrid középpályása lett, míg a Puskás-díjat Mohamed Szalah vehette át az Everton ellen szerzett góljáért.

 • Székekkel támadtak egymásra a szurkolók

  Székekkel támadtak egymásra a szurkolók

  Futballstadionokban megszokottnak lehet nevezni, hogy a szurkolók összecsapnak egymással, azonban a kosárlabdapályákon ritkán fordul elő, hogy összeverekednek a drukker.

 • Volt Vidi-edző veheti át az AS Romát

  Volt Vidi-edző veheti át az AS Romát

  Veszélyben lehet Eusebio Di Francesco vezetőedző állása az AS Románál, a klub vezetősége a hírek szerint már ki is szemelte az utódját, aki nem más lehte, mint a MOL Vidi FC-t korábban irányító Paulo Sousa.