EUR: 326,51 Ft
CHF: 280,66 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Sport

Foghatják a fejüket a nagyok

Meglepetésekből nem volt hiány a világbajnokság hétvégi játéknapjain, hiszen az argentinok, a németek és a brazilok sem tudták a három pontot begyűjteni, pedig hozzájuk viszonyítva igen szerény képességű csapatok ellen kezdték meg a szereplést. 

Argentína–Izland 1-1


Összejöhetett volna a győzelem, ha Lionel Messi nem ront büntetőt. Hannes Halldorsson beismerte, hogy rengeteget tanulmányozta Messi tizenegyeseit, s szinte biztos volt abban, hogy hová rúgja. Diego Maradona a meccs után azt mondta, hogy az argentinok nem jutnak tovább a csoportból, hozzátette: ha így játszik a továbbiakban is a csapat, akkor ne is akarjanak majd hazamenni.

EPA

 

Németország–Mexikó 0-1

Hogy Mesut Özil mit is keres pontosan a német kezdőcsapatban, komoly kérdés, ugyanis a játéka teljesen súlytalan. Nézve a mérkőzést, láthattuk, hogy a címvédőket az ág is húzza, folyamatosan rossz döntéseket hoztak: ha lőni kellett volna, passzoltak, ha passzolni, lőttek, de persze szerencséjük sem volt.

EPA

 

Brazília–Svájc 1-1

Világklasszis világklasszis hátán, mégis csak egy távoli lövésből született meg a brazilok gólja. A selecao hiába szorította be a svájciakat, több gólt nem tudott szerezni. Az európai csapat egyenlítő találatát egyébként egy véleményes szituáció előzte meg. A csapat sztárja, Neymar egyelőre csak új frizurájával tűnt ki, sok vizet nem zavart, bár akadtak szép megmozdulásai, cselei, de tőle ez a minimum.

EPA/SHAWN THEW EDITORIAL USE ONLY

Kapcsolódó Cikkek

  • Hazaigazolt Tajti Mátyás

    Hazaigazolt Tajti Mátyás

    A DVTK színeiben folytatja pályafutását Tajti Mátyás, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott középpályása.

  • Tóth „Potya” István a mi hősünk!

    Tóth „Potya” István a mi hősünk!

    Az FTC–Maccabi Tel Aviv Európa-liga-selejtező előtt nem mindennapi országos kiállításmegnyitó volt a Fradi Múzeumban. A Ferencváros és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége közösen emlékezett meg Tóth „Potya” Istvánról, az FTC kiemelkedő labdarúgójáról, a csapat első hivatásos edzőjéről, aki a második világháború alatt, 1944-ben társaival több száz zsidót mentett meg a biztos haláltól.