EUR: 323,35 Ft
CHF: 287,63 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Sport

Foghatják a fejüket a nagyok

Meglepetésekből nem volt hiány a világbajnokság hétvégi játéknapjain, hiszen az argentinok, a németek és a brazilok sem tudták a három pontot begyűjteni, pedig hozzájuk viszonyítva igen szerény képességű csapatok ellen kezdték meg a szereplést. 

Argentína–Izland 1-1


Összejöhetett volna a győzelem, ha Lionel Messi nem ront büntetőt. Hannes Halldorsson beismerte, hogy rengeteget tanulmányozta Messi tizenegyeseit, s szinte biztos volt abban, hogy hová rúgja. Diego Maradona a meccs után azt mondta, hogy az argentinok nem jutnak tovább a csoportból, hozzátette: ha így játszik a továbbiakban is a csapat, akkor ne is akarjanak majd hazamenni.

EPA

 

Németország–Mexikó 0-1

Hogy Mesut Özil mit is keres pontosan a német kezdőcsapatban, komoly kérdés, ugyanis a játéka teljesen súlytalan. Nézve a mérkőzést, láthattuk, hogy a címvédőket az ág is húzza, folyamatosan rossz döntéseket hoztak: ha lőni kellett volna, passzoltak, ha passzolni, lőttek, de persze szerencséjük sem volt.

EPA

 

Brazília–Svájc 1-1

Világklasszis világklasszis hátán, mégis csak egy távoli lövésből született meg a brazilok gólja. A selecao hiába szorította be a svájciakat, több gólt nem tudott szerezni. Az európai csapat egyenlítő találatát egyébként egy véleményes szituáció előzte meg. A csapat sztárja, Neymar egyelőre csak új frizurájával tűnt ki, sok vizet nem zavart, bár akadtak szép megmozdulásai, cselei, de tőle ez a minimum.

EPA/SHAWN THEW EDITORIAL USE ONLY

Kapcsolódó Cikkek