EUR: 323,56 Ft
CHF: 284,52 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Sport

Földrengést érzékeltek Mexikóban a gólöröm pillanatában

Mexikó Németország elleni 1-0-s győzelme, illetve Hirving Lozano győztes gólja után a közép-amerikai ország drukkerei olyan extázisba jöttek, hogy egyszerre ugrottak fel örömükben. A hatalmas, egész Mexikót átjáró eufória a Richter-skálára is hatással volt, Mexikóváros két mérőpontja is regisztrálta ugyanis az ugrálást.

Mexikóban egyébként nem ritka jelenség a földrengés, de a SIMMSA, Mexikó szeizmikus aktivitását és földmozgásait vizsgáló szervezet megerősítette, hogy a földmozgás biztosan nem természetes eredetű volt.

EPA/MARIO GUZMAN

EPA/MARIO GUZMAN

Kapcsolódó Cikkek

  • Vettel: Szocsiban sincs okunk az aggodalomra

    Vettel: Szocsiban sincs okunk az aggodalomra

    A világbajnoki pontversenyben második, négyszeres vb-győztes Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája szerint az olasz istállónak nincs oka az aggodalomra a hétvégi Forma-1-es Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban, ahol ismét versenyképesek lesznek.

  • Modric lett 2018 legjobb focistája

    Modric lett 2018 legjobb focistája

    Hétfőn este Londonban rendezte idei díjátadó gáláját a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségét (FIFA). Az év legjobb játékosa Luka Modric, a Real Madrid középpályása lett, míg a Puskás-díjat Mohamed Szalah vehette át az Everton ellen szerzett góljáért.