EUR: 323,39 Ft
CHF: 287,83 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb Hódmezővásárhely

Folytatódnak a beruházások

A Hordó Pub és Pizzéria minden nyáron kinyitja teraszát, ahol kivetítőn sugároznak különböző sportműsorokat, miközben a Hősök tere látképét és a friss levegőt élvezve falatozhatnak a külföldi és hódmezővásárhelyi vendégek. Pellicano Santino, a Hordó tulajdonosa május elején kereste fel szerkesztőségünket azzal a problémával, hogy a Hősök tere elhúzódó felújítása miatt nem tudja megnyitni a teraszt.

Dr. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere elmondta, hogy a Hősök terén végzett munkálatok a városháza tetejének felújítása miatt kialakult korlátozott közlekedési lehetőségek okán húzódtak el. Hozzátette: lehetőségeik szerint mindent megtesznek, hogy ne történjen fennakadás a Hordó működésében, és elkezdtek dolgozni a Hősök terén.


Fejlesztések a Hordónál

A volt Kossuth Zsuzsanna iskola helyén épülő Zöld Vásárhely programmal kapcsolatban megjegyezte, hogy Hódmezővásárhelynek is, sok más városhoz hasonlóan, meg kell oldani, hogy egy kellemes, szúnyogoktól mentes pihenőparkja legyen. A 400 milliós projekttel kapcsolatban kifejtette, hogy a beruházás megvalósításáért felelős cégnek a terv szerint év végéig kell elkészülnie a projekttel.

Fejlesztések a volt Kossuth Zsuzsanna Iskola helyén

Kapcsolódó Cikkek