EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,48 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Hódmezővásárhely

Folytatódnak a beruházások

A Hordó Pub és Pizzéria minden nyáron kinyitja teraszát, ahol kivetítőn sugároznak különböző sportműsorokat, miközben a Hősök tere látképét és a friss levegőt élvezve falatozhatnak a külföldi és hódmezővásárhelyi vendégek. Pellicano Santino, a Hordó tulajdonosa május elején kereste fel szerkesztőségünket azzal a problémával, hogy a Hősök tere elhúzódó felújítása miatt nem tudja megnyitni a teraszt.

Dr. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere elmondta, hogy a Hősök terén végzett munkálatok a városháza tetejének felújítása miatt kialakult korlátozott közlekedési lehetőségek okán húzódtak el. Hozzátette: lehetőségeik szerint mindent megtesznek, hogy ne történjen fennakadás a Hordó működésében, és elkezdtek dolgozni a Hősök terén.


Fejlesztések a Hordónál

A volt Kossuth Zsuzsanna iskola helyén épülő Zöld Vásárhely programmal kapcsolatban megjegyezte, hogy Hódmezővásárhelynek is, sok más városhoz hasonlóan, meg kell oldani, hogy egy kellemes, szúnyogoktól mentes pihenőparkja legyen. A 400 milliós projekttel kapcsolatban kifejtette, hogy a beruházás megvalósításáért felelős cégnek a terv szerint év végéig kell elkészülnie a projekttel.

Fejlesztések a volt Kossuth Zsuzsanna Iskola helyén

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.