2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Belföld

Fordulat! Hosszú Katinkáék újra elindították a válóperüket

A Blikk értesülései szerint Hosszú Katinka az ügyvédjével küldte be a kérelmét, hogy a bíróság folytassa a korábban felfüggesztett válópert.

Ugyan korábban az úszónő és Shane megpróbálták rendbe hozni kapcsolatukat, nem jártak sikerrel.


– Úgy tudom, Katinka kérelmezte, hogy folytassák a felfüggesztett eljárást. Az ügyvédjével nemrégiben küldték be az iratokat a bíróságra, hogy ne szüneteljen tovább a válóper – idézi a Blikk a  a házaspár egyik közeli ismerősének szavait.

Mint arról a Lokál is beszámolt, 2017 végén írtak először arról a lapok, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága válságba került. Állítólag ekkor már a karácsonyt is külön töltötték, és Katinka a jegygyűrűjét sem horda tovább. 2018 májusában Hosszú Katinka közleményben tudatta, hogy nem tudják megmenteni a házasságukat, erre Tusup levelet írt arról, hogy Katinka megcsalta őt.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.