2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Belföld

Fordulat! Megszökött az Abonyban látott medve

Bár korábban arról szóltak az információk, hogy sikerült elfogni azt a medvét, ami kedd hajnalban az abonyi általános iskolában tette tiszteletét, kiderült, az akció nem járt sikerrel.

Szerdán a Duna-Ipoly Nemzeti parktól még az az információ érkezett, hogy elfogták a Kocsér környékén kóborló medvét.

Kálmán Gergely, a Duna-Ipoly Nemzeti Park szóvivője a Blikknek szerdán kora délután elmondta: a medve elfogásáról szóló korábbi információ tévesnek bizonyult, az állat újra elszökött az elfogására indított erők elől. Most összehangolt akcióban üldözik, és próbálják annyira megközelíteni, hogy elaltassák, és elszállítsák egy olyan helyre, ahol nincs útban senkinek.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kelendő lett a Babakötvény

  Kelendő lett a Babakötvény

  Megugrott a kamata és a népszerűsége is az idén a Babakötvénynek. A tavalyi 10,4 milliárdnál az idén több pénz folyhat be a Start-számlákra, amelyekből egyre többet visznek át a bankoktól a kincstárhoz – írja csütörtöki számában a Világgazdaság.

 • Minden magyar gyermek számára biztosítani kell a magyar oktatási intézményt

  Minden magyar gyermek számára biztosítani kell a magyar oktatási intézményt

  A magyar kormány és a külhoni magyar közösségek közös célja az, hogy minden magyar gyermek számára biztosítsák, hogy magyar oktatási intézménybe járjon – jelentette ki Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a felvidéki Csallóközcsütörtökben, ahol átadta a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program keretében felújított helyi magyar nyelvű óvodát szerdán.