2019. március 27., szerda
Hajnalka

Budapest XIII.kerület

Füstbe borult a Frangepán utca

A múlt héten lángba borult egy háromezer négyzetméteres, műszaki berendezéseket tároló raktárépület a Frangepán utcában.

A tűzoltók csak többórás munkával tudták megfékezni a tüzet. Az emberek biztonsága érdekében a fővárosi mobil labor végig a helyszínen volt, a szakemberek több ponton végeztek méréseket és vizsgálták az egészségre káros anyagok jelenlétét a levegőben, de ezek a mérések nem mutattak ki veszélyes koncentrációt. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

/Fotó: Fotó: Bruzák Noémi

Kapcsolódó Cikkek

 • Muse: Stadionrock-hangzást és szintetizátorokat ígérünk

  Muse: Stadionrock-hangzást és szintetizátorokat ígérünk

  Ötödször is Budapestre érkezik a világ egyik legjobb koncertzenekarának tartott brit trió, a Muse. Matt Bellamy és társai lemezbemutató turnéjukkal garantáltan elrepítenek minket a mozivászonról már jól ismert Ready Player One világába, ahol az új dalok mellett bizonyára olyan giga világslágerek is felcsendülnek majd, mint a Supermassive Black Hole vagy az Uprising.

 • A tavasz zamata

  A tavasz zamata

  Ahogy kisüt a nap, az ízlelőbimbóink is ébredezni kezdenek.

 • Mire figyeljünk új lakás vásárlásakor?

  Mire figyeljünk új lakás vásárlásakor?

  Az elérhető választék bővülésével egyre többen döntenek új építésű lakás vásárlása mellett. A helyszínen, a lakás méretén és beosztásán túl azonban érdemes több dologra is odafigyelni, hogy elkerüljük a költözés utáni kellemetlen meglepetéseket – mondta el lapunknak Futó Péter, a Lakás 2019 szakértője.

 • Időre végeznek az M3-as metró felújításával

  Időre végeznek az M3-as metró felújításával

  Nem igaz a szakszervezetek nyilatkozata arról, hogy a BKV tényként kezeli a késést az M3-as felújításával kapcsolatban – derül ki a BKV Zrt. közleményéből, amelyet a Lokál szerkesztőségébe is eljuttattak.