2018. szeptember 18., kedd
Diána

Budapest XIII.kerület

Füstbe borult a Frangepán utca

A múlt héten lángba borult egy háromezer négyzetméteres, műszaki berendezéseket tároló raktárépület a Frangepán utcában.

A tűzoltók csak többórás munkával tudták megfékezni a tüzet. Az emberek biztonsága érdekében a fővárosi mobil labor végig a helyszínen volt, a szakemberek több ponton végeztek méréseket és vizsgálták az egészségre káros anyagok jelenlétét a levegőben, de ezek a mérések nem mutattak ki veszélyes koncentrációt. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

/Fotó: Fotó: Bruzák Noémi

Kapcsolódó Cikkek

 • Vívók foglalták el a Hősök terét

  Vívók foglalták el a Hősök terét

  Olimpiai és világbajnokok, korosztályos válogatottak, és a legfiatalabbak részvételével, több mint ötszáz vívó népszerűsítette bemutatójával az egyik legsikeresebb magyar sportágat, a vívást a sportág világnapján.

 • Több mint 4,5 millió forint gyűlt össze a kerületnek

  Több mint 4,5 millió forint gyűlt össze a kerületnek

  Sokan látogattak ki a Richter Egészségváros XVI. kerületi rendezvényére, melyen a résztvevők az ingyenes szűrésekkel két és fél millió forintot gyűjtöttek össze, ami a Richter által felajánlott kétmilliós alapadománnyal kiegészülve 4,5 millió forintra nőtt.

 • Napraforgó START! Megálló

  Napraforgó START! Megálló

  Szeptember 1-jén új törvény által meghatározott feladattal bővül a kerületi Napraforgó Család és Gyermekjóléti Központ tevékenysége.

 • Bemutatjuk Magyarország jó hírét

  Bemutatjuk Magyarország jó hírét

  Kriszt László színházi rendező és koreográfus évtizedek óta lakik a kerületünkben. A Kazán István Kamaraszínház vezetője legutóbb az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban szervezett zenés estet, most pedig azt vette a fejébe, hogy előkészíti a Magyarország jó hírnevét elősegítő programsorozatot.