2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Gyerekeik veszik át Réka és Norbi birodalmát

Rubint Rékát és Schobert Norbit két nagyobbik gyerekük, Lara és Norbi is követik, hiszen mostanra számukra is fontossá vált a sport és elképzelhető, hogy idővel átveszik szüleik birodalmát.

– Bár még korai erről beszélni, de elképzelhető, hogy egyszer a gyerekeink átveszik tőlünk mindazt, amit felépítettünk Norbival – kezdte Rubint Réka a Lokálnak. – A lányommal a pocakomban is sportoltam, majd csináltunk baba-mama tornát, és volt néhány olyan fitneszfilmem is, amiben szerepelt. Lara szenvedélye a  lovaglás, napi szinten vannak lovas edzései, rendszeresen versenyez is. A következő edzésfilmemben is szerepel velem, három mozgássort mutatunk be közösen. Rengeteg fiatal rajongója van, hiszen az Instagramon is százezrek követik és musical.ly-n is több mint 300 ezer követője van, nagyon népszerű a közösségi oldalakon. Tudom, hogy rengeteg szülő küzd azzal, hogyan inspirálja a gyermekét mozgásra, pontosan ezért is kérdeztük meg az apukájával, hogy lenne-e kedve a közös forgatáshoz. Lara boldogan mondott igent – mondta Réka. A Schobert házaspár 12 éves fia, Norbika is kifejezetten érdeklődik a sportok iránt.


– A fiam, akit korábban a kommentelők többször is megszóltak az alkata miatt, most sokkal jobban néz ki, mint én, és napi szinten sportol. Mérhetetlenül büszke vagyok rá, és az utolsó FitBalance-os búcsúórámon is velem tornázott a színpadon – tette hozzá Schobert Norbi, majd Réka veszi vissza a szót.

– Norbika sportos életet él, hiszen már most mindennap vízipólózik, korábban pedig teniszezett is. Nyitott a médiaszereplésre, úgyhogy szerintem el kell gondolkodnunk a folytatáson. Persze ha más irányba szeretnének majd karriert építeni, akkor ezt is el kell fogadnunk, és tiszteletben tartani, hogy ők más utat választanak, mint mi. Hangsúlyozom, hogy mi nem erőltetünk semmit,  a sportot sem a gyerekeinkre, ők ez mind maguktól, szívesen csinálják. Nekünk csak az a fontos, hogy boldog és sikeres felnőttek legyenek!


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Szabó Kitti: Sokként ért a terhességem

    Szabó Kitti: Sokként ért a terhességem

    Szabó Kitti hét év után a TV2 Sztárban Sztár leszek! műsorában tért vissza a képernyőre. A 25 éves versenyző az évek alatt sikeres vlogger és édesanya lett, bár utóbbira nem voltak párjával felkészülve.

  • Irány a színház!

    Irány a színház!

    Harmincnégy színház részvételével, mintegy 200 programmal várja az érdeklődőket szombaton a Színházak Éjszakája. A teátrumok nem csak előadásokkal készülnek, hanem kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programon is részt lehet venni.