2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Szekszárd

Gyerekek vették birtokba a várost

Május 26-án és 27-én szervezték meg a Háry János Mesefesztivált a megyeszékhelyen. A rendezvényt a város önkormányzata és a Babits Mihály Kulturális Központ szervezésében bonyolították le.

A mesefesztivál két napja alatt összesen 55 program, ezenkívül 20 vásáros, 11 kézműves és kilenc gasztronómus várta a városban  a környéken élő családokat. Ezen túlmenően a rendezvény ideje alatt összesen mintegy 170 helyi és környékbeli gyermek lépett fel a Művészetek Házánál felállított színpadon.

A mesefesztivál két napja alatt összesen 55 programon vehettek részt a gyerekek Fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.