EUR: 326,63 Ft
CHF: 280,84 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Gyöngyösi elismerte: átverte támogatóit a Jobbik

Bevallotta a Jobbik frakcióvezetője, Gyöngyösi Márton az ATV-ben, hogy a párt a támogatóitól az ÁSZ (Állami Számvevőszék) büntetésére összekalapozott pénzt kampánycélokra szórta el. Mint emlékezetes: az ÁSZ 331 millió forintos büntetést szabott ki a Jobbikra, amely korábban a Simicska Lajostól szinte ingyen kapott plakáthelyekkel is kényelmetlen helyzetbe került, és amelynek gazdálkodását az ÁSZ-vizsgálat több helyütt szabálytalannak minősítette. Vona Gábor pártelnök sirámait követően a Jobbik kalapozásba kezdett, és rendre arról beszélt, hogy gyűlik a pénz a büntetés befizetésére. Most viszont kiderült, hogy az akkor összegyűjtött összeget a kampány során elszórták, így most megint nem tudják, miből fizetik ki a 331 millió forintos büntetést. Ugyanakkor az ÁSZ júliustól elkezdi levonni a büntetés összegét a nem teljesítő pártok állami támogatásából.

Fotó: Lokál

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme, biztonsága áll – hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, az Európai Bizottság Új megállapodás a fogyasztói érdekekért címen közzétett javaslatának társadalmi vitáján.

 • Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesít a katasztrófavédelem a balatoni régióban, és folyamatosan fejleszti a viharjelző rendszereket a hazai tavak partjain, illetve a vizeken tartózkodók biztonsága érdekében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kommunikációs szolgálata csütörtökön az MTI-vel.

 • A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is változékony lesz az idő: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A maximumok jellemzően 30 fok körül alakulnak, de vasárnap többfelé a 25 fokot sem éri el a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.