2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Zalaegerszeg

Ha nincs kire bíznunk a gyermeket a nyáron

Ezen a nyáron ismét lehetőségük nyílik nyári táborozásra a „nyári napközbeni ellátás” keretein belül azoknak a gyermekeknek, akiknek nem adatik meg a nagyszülői segítség és dolgoznak a szüleik, drága táboroztatásra pedig nincs lehetőségük.

Helyszín: Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ, Apáczai Csere János Művelődési Központ (Zalaegerszeg, Apáczai Csere János tér 5.).

Időpont: június 25.–augusztus 17.

Az ellátásban csak zalaegerszegi lakcímmel rendelkező gyermek vehet részt. A napközibe csak egészséges gyermek fogadható be. Ezért a szülők kötelesek a táborozást megelőző három napon belül, de legkésőbb az első ellátási nap reggelén nyilatkozattal igazolni a gyermek megfelelő egészségi állapotát. A nyári napközbeni ellátásra folyamatosan lehet jelentkezni a Keresztury Dezső VMK információjában személyesen leadott vagy postán küldött, eredeti, szülő által aláírt jelentkezési lappal.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.