2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Zalaegerszeg

Ha nincs kire bíznunk a gyermeket a nyáron

Ezen a nyáron ismét lehetőségük nyílik nyári táborozásra a „nyári napközbeni ellátás” keretein belül azoknak a gyermekeknek, akiknek nem adatik meg a nagyszülői segítség és dolgoznak a szüleik, drága táboroztatásra pedig nincs lehetőségük.

Helyszín: Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ, Apáczai Csere János Művelődési Központ (Zalaegerszeg, Apáczai Csere János tér 5.).

Időpont: június 25.–augusztus 17.

Az ellátásban csak zalaegerszegi lakcímmel rendelkező gyermek vehet részt. A napközibe csak egészséges gyermek fogadható be. Ezért a szülők kötelesek a táborozást megelőző három napon belül, de legkésőbb az első ellátási nap reggelén nyilatkozattal igazolni a gyermek megfelelő egészségi állapotát. A nyári napközbeni ellátásra folyamatosan lehet jelentkezni a Keresztury Dezső VMK információjában személyesen leadott vagy postán küldött, eredeti, szülő által aláírt jelentkezési lappal.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.