EUR: 323,67 Ft
CHF: 287,66 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Extra

Háborús övezetben forgatott romantikus klipet Balázs Pali

A nehézségektől sem riadt vissza a romantikus dalok hazai királya, aki lenyűgöző helyszínen, a Perzsa-öbölben forgatta vadonatúj videoklipjét egy szigeten.

Balázs Pali szerint Irán mesés, de veszélyes hely

– Eddigi pályafutásom talán legszebb környezetében készült a film” – mesélte lelkesen Balázs Pali, s azt sem hallgatta el, mennyi nehézséggel kellett szembe néznie a munkafolyamatok során. -A Közel-Kelet mesés hely, a maga összes ellentmondásával és politikai helyzetével. Így nem is volt kérdés számomra, hogy Iránban járva klipet készítek a vadonatúj lemezem egyik legszebb dalára, a Sírd ki magad című lírai szerzeményemre. Kish szigetén egy 52 éve elsüllyedt görög halászhajó emlékhelyén forgattunk. Ez a hajó napra pontosan 2 évvel a születésem előtt futott zátonyra. Hiszek a misztikus dolgokban, nem véletlen, hogy rátaláltam erre a helyszínre, s pont a születésnapomon van az évforduló.


Balázs Pali hozzátették, szerette volna, ha helyi hölgyek is szerepelnek a videóban, de az utolsó pillanatban lemondtak a csadoros nők statisztálását, mert kiderült, hogy 15 korbácsütéssel büntették volna őket, ha a válluk véletlenül látszik a felvételen.
– Ezt nem kockáztattam, mint ahogyan azt sem, hogy a hajóroncsok közé bemerészkedjek, ugyanis a helyi biztonsági főnök szerint életveszélyes lett volna ott énekelnem. Mindezek ellenére a rajongóim visszajelzése alapján megérte ilyen messzire utaznom, hiszen 22 éves pályafutásom talán legédesebb romantikus desszertje lett ez a klip, amely  néhány  nap alatt   már több mint 130 ezer megtekintésnél jár .

Kapcsolódó Cikkek

  • Kegyelmet kapott az elítélt filmrendező

    Kegyelmet kapott az elítélt filmrendező

    Királyi kegyelmet kapott a kambodzsai igazságszolgáltatás által kémkedés miatt hat év börtönbüntetésre ítélt ausztrál filmrendező, James Ricketson – közölte egy phnompeni bíróság pénteken.

  • Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    A lánycsapat egykori énekese, Mel B a múlt heti The Late Late Show című amerikai beszélgetős műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy annak ellenére is megvalósul a tervezett turné, hogy Victoria Beckham korábban azt nyilatkozta, nem kíván többé a Spice Girlsszel színpadra állni.