EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Belföld

Hadházy otthagyta az LMP-t

Kilép az LMP-ből Hadházy Ákos – közölte a politikus a 24.hu-val. Mint korábban a Lokál is beszámolt róla, május végén fegyelmi büntetést kapott az LMP volt társelnöke, amiért a választás idején az ellenzék koordinált együttműködését szorgalmazta. A párt etikai bizottsága most súlyosbítaná a tisztségek viselésétől két évre eltiltott politikus büntetését, ezért Hadházy Ákos úgy döntött, otthagyja a pártot.

Az LMP közleményében sajnálkozott Hadházy lépése miatt, ugyanakkor arra kérte a politikust, hogy adja vissza a listán szerzett mandátumát. Hadházy azonban már korábban leszögezte: nem mond le a képviselőségről.


Sallai Róbert Benedek, aki még áprilisban, a párt etikai bizottságának meghallgatásán rontott fizikailag Hadházy Ákos társelnöknek (amiért később kizárták a pártból), most Facebook-oldalán örvendezett: „Nos, ideje volt.” Szerinte nem véletlen, hogy Hadházynak nincs barátja.

Hadházy korábban a Fideszből szállt ki, majd most az LMP-t unta meg. Kérdés, melyik pártban láthatjuk legközelebb a köpönyegforgató politikust.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.