EUR: 313,91 Ft
CHF: 276,69 Ft
2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Belföld

Hadházy otthagyta az LMP-t

Kilép az LMP-ből Hadházy Ákos – közölte a politikus a 24.hu-val. Mint korábban a Lokál is beszámolt róla, május végén fegyelmi büntetést kapott az LMP volt társelnöke, amiért a választás idején az ellenzék koordinált együttműködését szorgalmazta. A párt etikai bizottsága most súlyosbítaná a tisztségek viselésétől két évre eltiltott politikus büntetését, ezért Hadházy Ákos úgy döntött, otthagyja a pártot.

Az LMP közleményében sajnálkozott Hadházy lépése miatt, ugyanakkor arra kérte a politikust, hogy adja vissza a listán szerzett mandátumát. Hadházy azonban már korábban leszögezte: nem mond le a képviselőségről.


Sallai Róbert Benedek, aki még áprilisban, a párt etikai bizottságának meghallgatásán rontott fizikailag Hadházy Ákos társelnöknek (amiért később kizárták a pártból), most Facebook-oldalán örvendezett: „Nos, ideje volt.” Szerinte nem véletlen, hogy Hadházynak nincs barátja.

Hadházy korábban a Fideszből szállt ki, majd most az LMP-t unta meg. Kérdés, melyik pártban láthatjuk legközelebb a köpönyegforgató politikust.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek