EUR: 324,03 Ft
CHF: 287,71 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Belföld

Hadházy otthagyta az LMP-t

Kilép az LMP-ből Hadházy Ákos – közölte a politikus a 24.hu-val. Mint korábban a Lokál is beszámolt róla, május végén fegyelmi büntetést kapott az LMP volt társelnöke, amiért a választás idején az ellenzék koordinált együttműködését szorgalmazta. A párt etikai bizottsága most súlyosbítaná a tisztségek viselésétől két évre eltiltott politikus büntetését, ezért Hadházy Ákos úgy döntött, otthagyja a pártot.

Az LMP közleményében sajnálkozott Hadházy lépése miatt, ugyanakkor arra kérte a politikust, hogy adja vissza a listán szerzett mandátumát. Hadházy azonban már korábban leszögezte: nem mond le a képviselőségről.


Sallai Róbert Benedek, aki még áprilisban, a párt etikai bizottságának meghallgatásán rontott fizikailag Hadházy Ákos társelnöknek (amiért később kizárták a pártból), most Facebook-oldalán örvendezett: „Nos, ideje volt.” Szerinte nem véletlen, hogy Hadházynak nincs barátja.

Hadházy korábban a Fideszből szállt ki, majd most az LMP-t unta meg. Kérdés, melyik pártban láthatjuk legközelebb a köpönyegforgató politikust.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A családokról szól az őszi nemzeti konzultáció

    A családokról szól az őszi nemzeti konzultáció

    Októberben indul az újabb nemzeti konzultáció – közölte Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.

  • Az igazi csata most kezdődik

    Az igazi csata most kezdődik

    Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint az uniós állam- és kormányfők salzburgi informális csúcstalálkozóján az országok többsége elutasította az Európai Unió határ- és partvédelmi ügynöksége szerepének növeléséről szóló új javaslatot, amely a határőrizet részleges jogát venné el.