EUR: 326,51 Ft
CHF: 280,66 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Hadházy otthagyta az LMP-t

Kilép az LMP-ből Hadházy Ákos – közölte a politikus a 24.hu-val. Mint korábban a Lokál is beszámolt róla, május végén fegyelmi büntetést kapott az LMP volt társelnöke, amiért a választás idején az ellenzék koordinált együttműködését szorgalmazta. A párt etikai bizottsága most súlyosbítaná a tisztségek viselésétől két évre eltiltott politikus büntetését, ezért Hadházy Ákos úgy döntött, otthagyja a pártot.

Az LMP közleményében sajnálkozott Hadházy lépése miatt, ugyanakkor arra kérte a politikust, hogy adja vissza a listán szerzett mandátumát. Hadházy azonban már korábban leszögezte: nem mond le a képviselőségről.


Sallai Róbert Benedek, aki még áprilisban, a párt etikai bizottságának meghallgatásán rontott fizikailag Hadházy Ákos társelnöknek (amiért később kizárták a pártból), most Facebook-oldalán örvendezett: „Nos, ideje volt.” Szerinte nem véletlen, hogy Hadházynak nincs barátja.

Hadházy korábban a Fideszből szállt ki, majd most az LMP-t unta meg. Kérdés, melyik pártban láthatjuk legközelebb a köpönyegforgató politikust.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme, biztonsága áll – hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, az Európai Bizottság Új megállapodás a fogyasztói érdekekért címen közzétett javaslatának társadalmi vitáján.

 • Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesít a katasztrófavédelem a balatoni régióban, és folyamatosan fejleszti a viharjelző rendszereket a hazai tavak partjain, illetve a vizeken tartózkodók biztonsága érdekében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kommunikációs szolgálata csütörtökön az MTI-vel.

 • A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is változékony lesz az idő: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A maximumok jellemzően 30 fok körül alakulnak, de vasárnap többfelé a 25 fokot sem éri el a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.