EUR: 323,25 Ft
CHF: 277,39 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Külföld

Kiskutyája mentette meg a gyerek életét

Egy hároméves kislány, Remy Merritt yorkshire kutyájával együtt elveszett a missouri Qulin melletti kukoricásban.

A kislány szerencséjére hű kis barátja, Fat Heath mellette maradt, és együtt töltötték az éjszakát. Mindeközben Remyt hatalmas erőkkel keresték, de teljesen reménytelennek tűnt, hogy megtalálják. Azonban amikor egy rendőrkutya elkezdett ugatni, Fat Heath egy halk vakkantással válaszolt, így a kutya hangját követve sikeresen megtalálták őket.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Zuhanórepülésben a Netflix

  Zuhanórepülésben a Netflix

  Miután a vártnál kevésbé nőtt a Magyarországon is jelen lévő amerikai Netflix internetes tartalomszolgáltató felhasználóinak száma a második negyedévben, zuhant a cég árfolyama a New York-i tőzsdén.

 • Íme Putyin és Trump nyilatkozata a csúcstalálkozóról

  Íme Putyin és Trump nyilatkozata a csúcstalálkozóról

  Ne hagyjuk, hogy országaink viszonya az amerikai vizsgálatok foglya legyen – mondta a többi között Vlagyimir Putyin orosz elnök a Fox televíziónak a Donald Trump amerikai elnökkel tartott csúcstalálkozója után, még Helsinkiben adott, az Egyesült Államokban hétfőn elhangzott interjújában.

 • Turistahajóra zuhant a vulkánból kiömlő láva

  Turistahajóra zuhant a vulkánból kiömlő láva

  A Hawaii Nagy Szigetén (Big Island) tomboló Kilauea vulkán lávakitörése egy turistahajóra zuhant hétfőn, a helyi hatóságok – korábbi jelentésüket módosítva – azt közölték, hogy 23-an sérültek meg.