2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb Eger

Használt porszívókat gyűjt a kápolnai Macskaárvaház

Különleges gyűjtésre tett közzé felhívást az Eger mellett, Kápolnán működő Macskaárvaház Alapítvány. Arra kérik az állatbarátokat, hogy amennyiben otthonukban, családjukban, környezetükben nélkülözhető, működőképes és érintésvédelmi szempontból biztonságos porszívóval rendelkeznek, azt ajándékozzák az alapítványnak. 

– Az állatvédelemben nagyon fontos a higiénia, árvaházunkban napi többórás takarítással biztosítjuk a tiszta környezetet mentett állatainknak. A fertőzések elkerülése érdekében lehetőség szerint minden helyiségben külön takarítóeszközt használunk, ezért aztán a porszívó is „fogyóeszköz”. Környezettudatos és takarékos alapítványként igyekszünk használt, de még használható, mások számára nélkülözhető eszközökkel dolgozni – magyarázta az akció lényegét Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok autóversenyző, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja.


Ha valaki új, korszerűbb porszívót vásárol családja számára, a még üzemképes régi nagyon jó szolgálatot tud tenni a Macskaárvaházban. Aki használt porszívóját felajánlaná, az írhat a [email protected] címre, Egerben és környékén az aktivisták házhoz is mennek a felajánlott eszközökért.

Kapcsolódó Cikkek