EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,48 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Eger

Használt porszívókat gyűjt a kápolnai Macskaárvaház

Különleges gyűjtésre tett közzé felhívást az Eger mellett, Kápolnán működő Macskaárvaház Alapítvány. Arra kérik az állatbarátokat, hogy amennyiben otthonukban, családjukban, környezetükben nélkülözhető, működőképes és érintésvédelmi szempontból biztonságos porszívóval rendelkeznek, azt ajándékozzák az alapítványnak. 

– Az állatvédelemben nagyon fontos a higiénia, árvaházunkban napi többórás takarítással biztosítjuk a tiszta környezetet mentett állatainknak. A fertőzések elkerülése érdekében lehetőség szerint minden helyiségben külön takarítóeszközt használunk, ezért aztán a porszívó is „fogyóeszköz”. Környezettudatos és takarékos alapítványként igyekszünk használt, de még használható, mások számára nélkülözhető eszközökkel dolgozni – magyarázta az akció lényegét Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok autóversenyző, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja.


Ha valaki új, korszerűbb porszívót vásárol családja számára, a még üzemképes régi nagyon jó szolgálatot tud tenni a Macskaárvaházban. Aki használt porszívóját felajánlaná, az írhat a [email protected] címre, Egerben és környékén az aktivisták házhoz is mennek a felajánlott eszközökért.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.