EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Hatmilliárdba kerülne Bloomnak a válás

Katy Perry és Orlando Bloom tavaly februári szakításuk után az év elején jelentették be, hogy újra egy párt alkotnak. A hírek szerint ráadásul olyan jól megvannak, hogy őszre már az esküvőt szervezik.

Az énekesnő pedig máris szerződésről tárgyal leendő férjével, amely szerint amennyiben a színész elhagyja, nem kevesebb mint kétmillió dollárt, azaz csaknem hatmilliárd forintot kell fizetnie neki. Perry azt is kiemelte, hogy ha ez a házasság első két évében történik, ráadásul egymillió dolláros bírságot is ki kellene csengetnie.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.