EUR: 327,37 Ft
CHF: 291,68 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Extra

Hidat neveztek el Terence Hillről

Frankfurttól nem messze egy kisvárosban, Wormsban a világhírű színészről, Terence Hillről neveztek el egy gyalogoshidat.

Az építményt egy helyi lakos kezdte el Terence Hill hídnak hívni, és ez olyannyira megtetszett a város vezetésének és lakóinak, hogy ezentúl a híd hivatalosan is a Bud Spencer-filmekből ismert sztár nevét fogja viselni. A választás őt magát is meglepte, és már alig várja, hogy részt vegyen a névadási ceremónián. Nem ritka, hogy egy város bizonyos pontját legendás színészről, zenészről nevezik el, Budapesten is van például Elvis Presley park és Bud Spencer-szobor.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhalmozzák a kis Archie-t

  Elhalmozzák a kis Archie-t

  Május 6-án megszületett Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, aki már most egy igazi kis világsztár.

 • Aurelio ellen vallott barátja

  Aurelio ellen vallott barátja

  Kedden reggel elkezdődött Aurelio tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken. A vád szerint a valóságshow-hős barátaival együtt elrabolta és bántalmazta N.

 • Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor: Lili megadja nekem a szabadságot

  Liu Shaolin Sándor decemberben ismerkedett meg a gyönyörű énekesnővel, Péterffy Lilivel, akivel azóta is tart a szerelem. Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a Lokálnak elárulta: Lili az első lány, aki megadja neki a kellő szabadságot, ezért is mondott igent a TV2 Ázsia Expressz című műsorára.