EUR: 323,16 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb II.kerület

Hidegkútiak, fotózásra fel!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület az 5. Hidegkúti Sportparádéhoz kapcsolódóan ismét fotópályázatot hirdet. A képeket augusztus 31-én éjfélig a [email protected] címre várják.

A Hidegkúti Családi Iránytű Egyesület 2018 szeptemberében immár ötödik alkalommal rendezi meg a Hidegkúti Sportparádét, amelynek célja, hogy az itt élők jobban megismerhessék kivételes lakókörnyezetüket, a helyben végezhető sporttevékenységeket és persze egymást is.


– A programot, amelynek sikere a kezdetektől fogva minden várakozásunkat felülmúlta, évről évre igyekszünk újabb résztvevőkkel és elemekkel színesíteni. Támogatóinknak köszönhetően tavaly egy régóta dédelgetett álmunk valósulhatott meg az első hidegkúti amatőr fotópályázat kiírásával és lebonyolításával – tájékoztatott Kovács Ágnes szervező, aki minden hidegkútit arra biztatott hogy a hagyományt folytatva idén nyáron újra vegye elő fényképezőgépét vagy okostelefonját, és ragadja meg a pillanatot, amelyet szívesen megosztana szomszédjaival is.

A fotópályázatra a Sportol a család és Az én Pesthidegkutam kategóriában várják a képeket, amelyekből szeptember 15-én kiállítást rendeznek az 5. Hidegkúti Sportparádé helyszínén, a Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban. További részletek és a pályázati feltételek a www.csaladiiranytu.hu oldalon olvashatók.

 

A sportparádékon mindig bemutatókat is tartanak ( Fotó: Sáfár Tibor)

A résztvevők a legérdekesebb sportokban próbálhatják ki magukat (Fotó: Sáfár Tibor)

A Sportol a család kategóriába minden Hidegkúton végzett sporttevékenységről készült fotó jöhet (Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek