EUR: 323,30 Ft
CHF: 286,92 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Horváth Tamás: Aggódtam a beteg bátyámért

A Nagy Duett győztesének bátyja, Horváth Jani egy veleszületett szívbetegség miatt gyerekként heteket töltött kórházban. Tomi akkoriban nagyon sokat aggódott testvéréért, és nem tagadja, szüleinek mind anyagilag, mind lelkileg nehéz volt megbirkózniuk azzal, hogy idősebb fiuk súlyos beteg.

– Egész kicsi gyerek voltam, amikor világossá vált számomra, hogy a bátyámmal valami nincs rendben. Furcsa volt, hogy ő fel van mentve a tornaóra alól, és az is, hogy olykor hetekig nincs otthon velünk. Amikor megtudtam, hogy kórházban fekszik, nagyon aggódtam érte. Sokszor éreztem a hiányát, és fájt, hogy időről időre nem tudunk találkozni, hiszen az orvosi vizsgálatok sok időt vettek el az életéből – kezdte lapunknak Tomi, aki mindig is szoros kapcsolatot ápolt testvérével, a zene szeretete a kezdetektől fogva összekötötte őket.


– Mi soha nem veszekedtünk, verekedtünk, még viccből sem. Szerettük, szeretjük egymást, és lehet, hogy nem mindig tudtunk együtt lenni, de amikor igen, az tartalmasan telt. A szüleink is arra neveltek, hogy jó tesók legyünk, nekik ez mindig nagyon fontos volt. Hálás vagyok nekik, hogy habár nem voltunk könnyű helyzetben, mindent megtettek azért, hogy Jankó meggyógyuljon. Pénzt, energiát nem sajnálva a maximumot nyújtották a felépülése érdekében. Nekik lelkileg is nehéz volt megbirkózni azzal, hogy az első gyermekük lyukas szívvel született, de le a kalappal a kitartásukért – mesélte az énekes, akinek a szülei nem tartottak attól, hogy esetleg Tomi is örökli a betegséget.

– Szerencsére ez nem örökletes betegség, így anya és apa nem aggódott amiatt, hogy én is rendellenességgel születek. A sok családi áldozat pedig egy percig sem volt hiábavaló, hiszen Jani ma már egészséges férfi, aki képes teljes életet élni – zárta szavait Tomi.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.