2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb IX.kerület

Hozd el anyut is!

Ezt hogyan kellene feldísziteni? ( Fotó: Sáfár Tibor)

Nem mindennapi programsorozatot indított a MEGKÖT-Mester Galéria és Közösségi Tér Hozd el anyut is címmel. A négy alkalomból álló kreatív foglalkozáson az érdeklődők egy-egy ősi szimbólum felhasználásával készíthetnek nyakláncot, karkötőt, valamint díszíthetnek vászontáskát, pólót.

A foglalkozásokon való részvétel ingyenes, nem igényel előképzettséget, csatlakozni bármikor lehet. Legutóbb a vászontáska batikolásával, a nyomatkészítéssel és a hennafestéssel ismerkedhettek meg a résztvevők Tószegi Judit kézműves, szimbólumterápiában képzett rajztanár segítségével. A következő foglalkozáson, június 30-án, indiai és magyar népi motívumokat festhetnek majd pólóra vagy hennatechnikával a testre.


Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.