EUR: 322,91 Ft
CHF: 285,97 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb IX.kerület

Hozd el anyut is!

Ezt hogyan kellene feldísziteni? ( Fotó: Sáfár Tibor)

Nem mindennapi programsorozatot indított a MEGKÖT-Mester Galéria és Közösségi Tér Hozd el anyut is címmel. A négy alkalomból álló kreatív foglalkozáson az érdeklődők egy-egy ősi szimbólum felhasználásával készíthetnek nyakláncot, karkötőt, valamint díszíthetnek vászontáskát, pólót.

A foglalkozásokon való részvétel ingyenes, nem igényel előképzettséget, csatlakozni bármikor lehet. Legutóbb a vászontáska batikolásával, a nyomatkészítéssel és a hennafestéssel ismerkedhettek meg a résztvevők Tószegi Judit kézműves, szimbólumterápiában képzett rajztanár segítségével. A következő foglalkozáson, június 30-án, indiai és magyar népi motívumokat festhetnek majd pólóra vagy hennatechnikával a testre.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.