EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Győr

Hugoo az Európa -bajnokság első érmese

Bemutatták az U18-as atlétikai Európa-bajnokság érmeit, először Hugoo, a kabalafigura nyakába akasztottak egyet. Az önkéntesek eligazítása is megkezdődött.

A 2017-es EYOF-on feltűnt és megkedvelt kiskakas, Hugoo az U18-as atlétikai Európa-bajnokságról sem hiányozhat. Főleg azért, mert a kontinensviadalon – július 5-től négy napon át – ismét a jövő reménységei versenyeznek Győrben. Hugoo így visszatérhetett a tavalyi nagy élményei és sikerei helyszínére. Ki másnak a nyakába került volna először az Eb látványos érme, mint a kabalafigurának? Hugoo pedig büszkén feszített lila mezében, hiszen volt ideje megszokni a rivaldafényt.


A 2017-es EYOF-on mindenkit imádta Hugoot, most az U18-as atlétikai Eb kabalájaként is láthatjuk
Fotó: atletika.hu

A Magyar Atlétikai Szövetség nemcsak a medálokat mutatta be, hanem részt vett a több száz önkéntes eligazításán is, ahol a verseny mellett a várható feladatokról is tájékoztatták az egy hónap múlva rajtoló viadal közreműködőit. A szövetség főtitkára, Gyulai Márton kiemelte, hogy az önkéntesek fontos részei egy világversenynek, ezért már most köszönet illeti őket.

Az U18-as atlétikai Eb hivatalos érme, amelyet Hugoo, a kabalakakas kapott meg először
Fotó: atletika.hu

A 2018-as atlétikai Eb-vel a MASZ az első olyan európai szövetség az 51 közül, amely legalább egyszer minden korcsoport számára rendezett már kontinensviadalt, beleértve a fedett pályás és szabadtéri Európa-bajnokságokat is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.