EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

Victoria és David Beckham cáfolja, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal lányról kezdtek pletykálni, miszerint ő a focista szeretője, és ezért Victoria válni akar, most a sajtósa cáfolta a híreket. – Teljes ostobaság – nyilatkozta az egykori Spice Girl sajtósa, aki hozzátette, Davidnek nem volt viszonya. Egyébként nem ez az első eset, hogy a sztárfocistát hűtlenséggel vádolják, hiszen David néhány évvel ezelőtt viszonyt folytatott egy bizonyos Rebecca Loosszal. Akkor a felesége megbocsátott neki, de még egy megcsalást valószínűleg nem nézne el a férjének.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.