EUR: 323,97 Ft
CHF: 285,38 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Sport

Ibrahimovic fanyalog a svédekre

Kifakadt Zlatan Ibrahimovic a svéd válogatottra. A Los Angeles Galaxy támadója azt állítja, hogy ha ő is a pályán lenne, jobban szerepelne a skandináv csapat.

– Nem tudtam élvezni a svéd válogatott meccseit. Az első mérkőzésnél az a furcsa érzésem volt, hogy velem jobbak lennének, és ez a második után is így van – panaszkodott Ibrahimovic. – Nem a válogatott miatt vagyok itt, hanem mert a szponzoraim ezt szeretnék. Az lenne a jó, ha a játékosok élveznék, hogy ott lehetnek. Engem nem látnak szívesen, mert más vagyok.

Érdekes ez a pálfordulás Ibrától, hiszen korábban azt állította, hogy nélküle jobb a svéd csapat, ugyanis nincs rajtuk nyomás.

(MTI/EPA/Abedin Taherkenareh)

Kapcsolódó Cikkek

 • Modric lett 2018 legjobb focistája

  Modric lett 2018 legjobb focistája

  Hétfőn este Londonban rendezte idei díjátadó gáláját a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségét (FIFA). Az év legjobb játékosa Luka Modric, a Real Madrid középpályása lett, míg a Puskás-díjat Mohamed Szalah vehette át az Everton ellen szerzett góljáért.

 • Székekkel támadtak egymásra a szurkolók

  Székekkel támadtak egymásra a szurkolók

  Futballstadionokban megszokottnak lehet nevezni, hogy a szurkolók összecsapnak egymással, azonban a kosárlabdapályákon ritkán fordul elő, hogy összeverekednek a drukker.

 • Volt Vidi-edző veheti át az AS Romát

  Volt Vidi-edző veheti át az AS Romát

  Veszélyben lehet Eusebio Di Francesco vezetőedző állása az AS Románál, a klub vezetősége a hírek szerint már ki is szemelte az utódját, aki nem más lehte, mint a MOL Vidi FC-t korábban irányító Paulo Sousa.