EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb XVI.kerület

Idén is indul a nyári diákmunkaprogram

A kerületi önkormányzat idén is szeretne bekapcsolódni a Nemzetgazdasági Minisztérium által indított nyári diákmunkaprogramba, elősegítve a kerületben állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 16–25 év közötti, nappali tagozatos diákok adminisztratív vagy könnyű fizikai munkában való nyári foglalkoztatását.

A program keretében a diákok az önkormányzatnál és intézményeinél július 1. és augusztus 31. között tudnak munkát végezni. Azok a nappali tagozatos diákok, akik részt kívánnak venni a napi maximum 6 órás, legalább egy hónap időtartamú nyári diákmunkán, keressék fel Budapest Főváros Kormányhivatala XVI. kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztályát (korábbi nevén XVI. Kerületi Munkaügyi Kirendeltséget) regisztráció céljából. Erre  hétfőn, kedden és szerdán 8.30 és 15 óra, csütörtökön 8.30 és 12 óra, pénteken pedig 8.30 és 13 óra között van lehetőség a XVI. kerület, Vívó utca 2. alatt. A jelentkezőknek a regisztrálást követően fel kell keresniük a polgármesteri hivatalban Tóth Valéria humánpolitikai referenst az egészségügyi alkalmassági vizsgálattal kapcsolatban, valamint a munkaszerződéshez szükséges adatlap kitöltése miatt. A munkakezdésre  július 1-jén és/vagy augusztus 1-jén van lehetőség. A 6 órás munkavégzésért járó munkabér bruttó 103 500 forint.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.