EUR: 323,30 Ft
CHF: 286,92 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Program

Ismét Budapesten Közép-Európa legnagyobb játéktermi őrülete

Kategóriájában továbbra is Közép-Európa legnagyobb rendezvénye lesz az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás, amelyet november 2–4. között a Budapesti Flippermúzeum szervezésében idén harmadik alkalommal rendeznek meg a Dürer Rendezvényházban.

Idén még a tavalyinál is nagyobb kiállítótéren, plusz egy teremmel és az elmúlt évtizedek mintegy 300 válogatott játéktermi (angolul arcade) masinájával – flipperekkel, több mint 150 videójáték-kabinettel és igazi régiségekkel – várja a látogatókat az Arcadia.


Tavalyelőtt 2000, az elmúlt évben már 3000 érdeklődőt vonzott a kiállítás, a szervezők azonban idén még több látogatót várnak. Az Arcadia minden évben valamilyen tematikus meglepetést is felvonultat: az elmúlt években bemutatták például a legnagyobb, a legrégibb, valamint a valaha készült legnépszerűbb flippert is.

A tavalyi kiállítás egyik sztárja az És megint dühbe jövünk című Bud Spencer-filmklasszikus Sound Stage nevű flippergépe volt, amelyet direkt az eseményre szereztek be Amerikából. Az idei rendezvény gépeiről, kiállítóiról és a meglepetésekről az Arcadia Facebook-oldalán lehet tájékozódni. Az Arcadia főszervezője, a Budapesti Flippermúzeum Európa legnépszerűbb flipperkiállításaként a világsajtó visszatérő szereplője, a világ vezető utazási site-ján, a Tripadvisorön évek óta Magyarország legnépszerűbb múzeuma.

Kapcsolódó Cikkek