EUR: 323,30 Ft
CHF: 286,35 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb XVI.kerület

Isten éltesse, Margit néni!

Margit nénit köszöntötték (Fotó: XVI. Kerületi Újság)

A kerület vezetése mindig odafigyelt a szépkorú lakosokra. Most  Kovács Péter polgármester és Dobre Dániel, a körzet önkormányzati képviselője a 95. születésnapját ünneplő Sárvári Mihálynét köszöntötte.

Margit néni a világ dolgait naprakészen követi, szellemi állapota 95 évesen is irigylésre méltó. Születésnapján szívesen és hosszan mesélt vendégeinek élete eseményeiről: szó esett a hitről, a Sashalom-Rákosszentmihályi Református Gyülekezet legendás lelkészéről, Pánczél Tivadarról és a falakon látható saját készítésű gobelinekről.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.