EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb XVI.kerület

Isten éltesse, Margit néni!

Margit nénit köszöntötték (Fotó: XVI. Kerületi Újság)

A kerület vezetése mindig odafigyelt a szépkorú lakosokra. Most  Kovács Péter polgármester és Dobre Dániel, a körzet önkormányzati képviselője a 95. születésnapját ünneplő Sárvári Mihálynét köszöntötte.

Margit néni a világ dolgait naprakészen követi, szellemi állapota 95 évesen is irigylésre méltó. Születésnapján szívesen és hosszan mesélt vendégeinek élete eseményeiről: szó esett a hitről, a Sashalom-Rákosszentmihályi Református Gyülekezet legendás lelkészéről, Pánczél Tivadarról és a falakon látható saját készítésű gobelinekről.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.