2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Isteni Izabel!

Elképesztően hosszú lábak, kőkemény hasizom – nem csoda, hogy a brazil modellt, Izabel Goulart a világ egyik legszexibb nőjének tartják. Az egykori Victoria’s Secret-modell azt mondja, hogy imád enni, de semmi sem látszik meg rajta. 14 éves volt, amikor leszólította egy fodrász és modellnek hívta, innentől kezdve pedig nem volt megállás. Élete első divatbemutatóján azonban elszakadt a topjának a pántja, de ő eltakarta magát a kezével és végigcsinálta a show-t. Ezek után már semmi sem tudja zavarba hozni!

Profimedia, Thunder Press

: Profimedia, Thunder Press

no, Credit line: Profimedia, Splash

Profimedia, Acepixs

 Profimedia, Crystal pictures

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.