EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Nagykanizsa

Ittasan, okmányok nélkül

Bíróság elé állíthatják azt a 42 éves békéscsabai férfit, akivel szemben a napokban zárták le a nyomozást a zalai rendőrök. A gyanúsított áprilisban autózott Zalaszentiván közelében, amikor kocsijával a záróvonalat átlépve, előzés közben nekiütközött egy szemből érkező autónak.

Mindkét jármű az árokba csapódva állt meg, a szabálytalan sofőr súlyos, míg utasa könnyű sérülést szenvedett.

A vétkes sofőr ittasan vezetett (Fotó: ZMRFK)

Az alkoholszondás ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi ivott, mielőtt vezetett, és érvényes vezetői engedélye sem volt. A rendőrség az ellene ittas vezetés miatt folytatott eljárást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat pedig bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az ügyészségre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.