EUR: 326,51 Ft
CHF: 280,66 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Sport

Jégfürdőben adott interjút Harry Kane

Miután egymagában elintézte Tunézia válogatottját, Harry Kane igyekezett eleget tenni kötelezettségeinek a média irányában. Igen ám, csakhogy az angol válogatott klasszisa nem mindennapi körülmények között válaszolt a riporternek.

A csapatkapitány Harry Kane két góllal fektette két vállra Tunézia csapatát, majd a meccs után elvonult, hogy megkezdje a regenerálódást a következő meccsre. A Tottenham 24 éves támadója háromfokos jeges fürdőben hűsölt, és behívta maga mellé az angol szövetség riporterét, Craig Mitchet is, aki így a jeges vízben kérdezte az angol hőst.


– A jégfürdő nagyon fontos a regeneráció miatt. Általában 5–10 percet töltök el benne minden meccs után – kezdte Kane, aki a riporterrel ellentétben igen jól viselte a hideg vizet, Craig Mitch ugyanis eleinte alig bírt megmaradni a medencében, vacogott, didergett, minden baja volt.

Az angol válogatott következő ellenfele Panama lesz, és Kane szerint mindent megtesznek majd azért, hogy versenyben maradjanak.

– Minden csapat ellen nehéz játszani a világbajnokságon, de úgy érzem, ha úgy futballozunk, mint az előző meccsünk első félidejében, akkor nem lesz baj. Mindenki arra számított, hogy majd bedaráljuk Tunéziát, de nem így történt. Nagyon nehéz meccs volt, ráadásul több nagy csapat is bukott – vélekedett.

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Hazaigazolt Tajti Mátyás

    Hazaigazolt Tajti Mátyás

    A DVTK színeiben folytatja pályafutását Tajti Mátyás, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott középpályása.

  • Tóth „Potya” István a mi hősünk!

    Tóth „Potya” István a mi hősünk!

    Az FTC–Maccabi Tel Aviv Európa-liga-selejtező előtt nem mindennapi országos kiállításmegnyitó volt a Fradi Múzeumban. A Ferencváros és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége közösen emlékezett meg Tóth „Potya” Istvánról, az FTC kiemelkedő labdarúgójáról, a csapat első hivatásos edzőjéről, aki a második világháború alatt, 1944-ben társaival több száz zsidót mentett meg a biztos haláltól.