2018. december 18., kedd
Auguszta

Sport

Jégfürdőben adott interjút Harry Kane

Miután egymagában elintézte Tunézia válogatottját, Harry Kane igyekezett eleget tenni kötelezettségeinek a média irányában. Igen ám, csakhogy az angol válogatott klasszisa nem mindennapi körülmények között válaszolt a riporternek.

A csapatkapitány Harry Kane két góllal fektette két vállra Tunézia csapatát, majd a meccs után elvonult, hogy megkezdje a regenerálódást a következő meccsre. A Tottenham 24 éves támadója háromfokos jeges fürdőben hűsölt, és behívta maga mellé az angol szövetség riporterét, Craig Mitchet is, aki így a jeges vízben kérdezte az angol hőst.


– A jégfürdő nagyon fontos a regeneráció miatt. Általában 5–10 percet töltök el benne minden meccs után – kezdte Kane, aki a riporterrel ellentétben igen jól viselte a hideg vizet, Craig Mitch ugyanis eleinte alig bírt megmaradni a medencében, vacogott, didergett, minden baja volt.

Az angol válogatott következő ellenfele Panama lesz, és Kane szerint mindent megtesznek majd azért, hogy versenyben maradjanak.

– Minden csapat ellen nehéz játszani a világbajnokságon, de úgy érzem, ha úgy futballozunk, mint az előző meccsünk első félidejében, akkor nem lesz baj. Mindenki arra számított, hogy majd bedaráljuk Tunéziát, de nem így történt. Nagyon nehéz meccs volt, ráadásul több nagy csapat is bukott – vélekedett.

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek