EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Johnny Depp milliókat költ alkoholra

Johnny Depp 55. születésnapja kapcsán adott interjút a Rolling Stone magazinnak. A színész beismerte, hogy vannak alkoholproblémái és hogy még sosem volt ennyire a padlón, mint most.

A menedzserei azzal vádolták meg, hogy havonta 30 ezer dollárt (8,4 millió forintot) költ alkoholra, Depp pedig nem tagadott az interjúban: „Sokkal több volt az annál”. A színész arról is mesélt, hogy válása, édesanyja halála és a menedzsmentjével a mai napig tartó pereskedés nagyban hozzájárult ahhoz, hogy minden egyes napját végigitta és -dohányozta, de mostanra felismerte a problémáit és azon van, hogy kilábaljon a gödörből.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.