2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Sport

Keszthelyi Vivien és csapata a Red Bull Air Race-re is meglepetésekkel készül

Bár az Audi R8 LMS Cup résztvevői nyári szünetüket töltik, Keszthelyi Vivient továbbra sem kell nélkülöznie a rajongóknak. A világ legfiatalabb női GT-kategóriás versenyzőjével – aki a két héttel ezelőtti, Hungaroringen megrendezett futamon a parádés 2. helyet szerezte meg – ezúttal a Red Bull Air Race Duna-parti rendezvényhelyszínén találkozhatnak a szurkolók. 

A 2003 óta szinte minden évben megrendezett Red Bull Air Race a június 23-24-i hétvégén érkezik Budapestre, ahol rendkívül változatos és izgalmas programok várják a kilátogatókat. Az esemény évről évre nézők százezreit vonzza, nem véletlenül: a hajmeresztő manőverekhez a Parlament, a budai vár és a Gellért-hegy szolgáltatja a festői hátteret.


Az idei versenyen – amely a Red Bull legnagyobb magyarországi rendezvénye – az eSport is nagy hangsúlyt kap. Keszthelyi Vivien amellett, hogy eleget tesz támogatója, a Red Bull meghívásának, csapata szimulátoros egységének, a VRS eSport – Virtual SimRacingnek a standján várja majd az érdeklődőket. Itt, a versenysport szerelmesei profi Rseat üléssel és Fanatec kormánnyal szerelt szimulátoron próbálhatják ki magukat egy virtuális Audi R8 LMS GT volánja mögött, melyhez hasonló autóval idén Vivien is versenyez.

Érdemes mindkét napon (szombaton 10.00-18.30, vasárnap 10.00-17.00 között) kilátogatni az eseményre, hisz az élmény mellett a legrátermettebbek értékes ajándékcsomagokkal is gazdagodhatnak Keszthelyi Vivien és csapata standján.

Kapcsolódó Cikkek