EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Érd

Kis és nagy deltások aranyérmei

Megnyerte a röplabdázók Közép-magyarországi Regionális Bajnokságát az érdi Delta RSE felnőtt csapata, ám Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző játékosai még két korosztályban is bajnokok lettek.

A felnőtt korosztályban még rájátszásra volt szükség, a 15 év alattiaknál azonban már csupán eredményhirdetés volt hátra a régiós bajnokság végeztével Szentendrén. A Delta felnőtt csapata a Szigetszentmiklóssal kezdett, és az első szettet magabiztosan nyerte. Gondok a következő két játszma során jelentkeztek: főként a gyengébbre sikerült nyitások miatt mindkettőt el is vesztették az érdiek. Ezt követően azonban összeszedték magukat, talpra álltak és nemcsak fordítottak, hanem 3-2-re a találkozót is megnyerték.
A nap másik érdi vonatkozású összecsapásán a deltások 3-0-ra verték a Közgáz csapatát, ami azt is jelentette, hogy a sorozatban összesítésben első helyen végeztek, megelőzve a második helyre szorult szigetszentmiklósiakat és a harmadik helyet elfoglaló közgázosokat.
A bajnokcsapat tagjai megérdemlik, hogy név szerint felsoroljuk a nevüket: Végh A., Tombor B., Tombor Sz., Laub R., Czubora N., Hainzmann R., Nagy B., Princzing F. és Gál W. Vezető edző: Dömötör-Mátrai Beáta.


A Delta 15 év alatti játékosai a szentendrei eredményhirdetés után. Fotó: Pecsuvácz Péter

Az U15-ös korosztály regionális küzdelmei már korábban véget értek; a 2017–2018-as bajnokságot a felnőttekhez hasonlóan az érdi Delta RSE nyerte. Második helyen a Dunakeszi A végzett, a bajnoki dobogó harmadik helyét pedig  a Gödöllő foglalhatta el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.