2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Egyéb Érd

Kis és nagy deltások aranyérmei

Megnyerte a röplabdázók Közép-magyarországi Regionális Bajnokságát az érdi Delta RSE felnőtt csapata, ám Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző játékosai még két korosztályban is bajnokok lettek.

A felnőtt korosztályban még rájátszásra volt szükség, a 15 év alattiaknál azonban már csupán eredményhirdetés volt hátra a régiós bajnokság végeztével Szentendrén. A Delta felnőtt csapata a Szigetszentmiklóssal kezdett, és az első szettet magabiztosan nyerte. Gondok a következő két játszma során jelentkeztek: főként a gyengébbre sikerült nyitások miatt mindkettőt el is vesztették az érdiek. Ezt követően azonban összeszedték magukat, talpra álltak és nemcsak fordítottak, hanem 3-2-re a találkozót is megnyerték.
A nap másik érdi vonatkozású összecsapásán a deltások 3-0-ra verték a Közgáz csapatát, ami azt is jelentette, hogy a sorozatban összesítésben első helyen végeztek, megelőzve a második helyre szorult szigetszentmiklósiakat és a harmadik helyet elfoglaló közgázosokat.
A bajnokcsapat tagjai megérdemlik, hogy név szerint felsoroljuk a nevüket: Végh A., Tombor B., Tombor Sz., Laub R., Czubora N., Hainzmann R., Nagy B., Princzing F. és Gál W. Vezető edző: Dömötör-Mátrai Beáta.


A Delta 15 év alatti játékosai a szentendrei eredményhirdetés után. Fotó: Pecsuvácz Péter

Az U15-ös korosztály regionális küzdelmei már korábban véget értek; a 2017–2018-as bajnokságot a felnőttekhez hasonlóan az érdi Delta RSE nyerte. Második helyen a Dunakeszi A végzett, a bajnoki dobogó harmadik helyét pedig  a Gödöllő foglalhatta el.

Kapcsolódó Cikkek