2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Kis híján lefújta az esküvőjét Liptai

Festői környezetben mondta ki a boldogító igent Liptai Claudia és Pataki Ádám múlt szombaton. Az idilli szertartást azonban óriási dráma előzte meg: lecsapott a vihar, a műsorvezető pedig az összeomlás szélére került.

„A teljes összeomlás szélén álltam. Péntek este szikrázó napsütésben még úgy ültem a szálloda teraszán, hogy tökéletes lesz minden, majd szombat hajnalban megérkezett az Armageddon. Ültem a faházban, ahová hirtelen becsapott egy villám, fülsiketítő dörrenés hallatszott, elment az áram, beindultak a riasztók. A szívem kiugrott a helyéről, azt sem tudtam, hogy mi történik.  Kinéztem az ablakon, vízszintesen álltak a fák a szélvihartól, szakadt az eső, és bokáig ért a víz mindenhol, azon a csodálatos tóparton is, ahol néhány órával később az esküvőt akartuk tartani. Nem tagadom, zokogni kezdtem. Olyan kegyetlennek és veszélyesnek tűnt az a reggel, hogy még az is felmerült, le kell, hogy mondjunk mindent! Bevallom, kicsit azért pánikoltam, hogy úristen, hová fogjuk leültetni a vendégeket, mi lesz a megtervezett műsorral, programokkal, mi lesz, ha nem lesz áram, és komolyan elkezdtem végiggondolni, hogyan lehet kiértesíteni mindenkit, ha le kell mondanunk a lagzit” – mesélte a Story magazinnak  Claudia, akit egyedül Ádám tudott megnyugtatni, hogy minden rendben lesz. Végül az eredeti helyszíntől nem messze, egy négy oldalán nyitott épületben tartották meg a szertartást, ahol már minden zökkenőmentesen ment.


A mestercukrász ikerlányai, Anna és Gréta, valamint Liptai Claudia lánya, Panka is nagyon élvezte a koszorúslányszerepet, egyedül közös gyermekük, a másfél éves Marci kapkodta a fejét jobbra-balra, mert nem értette, hogy miért itatja mindenki az egereket. A ceremónia ugyanis elképesztően megható volt, természetesen Ádám is elpityeredett, amikor megpillantotta az álomszép Claudiát hófehér ruhában.

„Fantasztikus volt a pillanat, amikor megláttam azt a nőt, aki papíron már a feleségem, de most a hozzánk legközelebb álló emberek előtt is elvehettem őt” – utalt az újdonsült férj arra, hogy a szertartás előtt két nappal már a törvény előtt is örök hűséget fogadtak egymásnak.


(Story)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.