2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Kislánya miatt ment elvonóra Tom Hanks fia

Kislánya miatt tudott erős lenni és leszokni a drogokról – erről beszélt nemrég egy interjúban Tom Hanks fia, Chet. A 27 éves férfinak 2016 áprilisában született meg kislánya, Michaiah, akinek később majd szeretné elmondani, hogy születésével megmentette az életét. Chet tíz évig drogfüggő volt, de világsztár édesapja kitartott mellette, mert azt gondolja, szülőként az a dolga, hogy feltétel nélkül szeresse a gyerekét.

Profimedia, INF

 Profimedia, Splash

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!