2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Szekszárd

Kiváló szekszárdi szereplés az európai élvonalban

Június 16-án Szemerei Levente Csehországban képviselte országunkat és a Szekszárdi Sportközpontot egy U20-as atlétikai viadalon. Öt ország legjobbjai érkeztek a versenyre, hogy összemérjék tudásukat.

– Szemerei Levente 3000 méteres akadályfutásban képviselte nemcsak városunkat, hanem országunkat is az atlétikai viadalon – tájékoztatott Szőke Gergő, a Szekszárdi Sportközpont távfutószakosztályának edzője.


Hozzátette, minden ország két legjobbja indulhatott a megmérettetésen, ez már külön öröm, hogy teljesítményével az ország legjobbjai közé tartozhat.

Illusztráció.  (MTI/EPA/Andy Rain)

– Levente a múltban már vett részt ifjúsági Európa-bajnokságon is, ahol 2000 méteres akadályfutásban szerzett nagyon szép helyezést. Mivel most már korosztályt váltott, így 3000 méterre nőtt a táv, ez értelemszerűen azt is jelenti, hogy többletmunkával jár. Külön öröm az is számomra, hogy Levente az élet akadályait is könnyen vette és nagyon szépen felkészült az idei évére is. A csehországi megmérettetésen végül negyedik helyen sikerült végeznie – tájékoztatott a sportoló edzője.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.