EUR: 323,97 Ft
CHF: 285,38 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Egyéb Szekszárd

Kiváló szekszárdi szereplés az európai élvonalban

Június 16-án Szemerei Levente Csehországban képviselte országunkat és a Szekszárdi Sportközpontot egy U20-as atlétikai viadalon. Öt ország legjobbjai érkeztek a versenyre, hogy összemérjék tudásukat.

– Szemerei Levente 3000 méteres akadályfutásban képviselte nemcsak városunkat, hanem országunkat is az atlétikai viadalon – tájékoztatott Szőke Gergő, a Szekszárdi Sportközpont távfutószakosztályának edzője.


Hozzátette, minden ország két legjobbja indulhatott a megmérettetésen, ez már külön öröm, hogy teljesítményével az ország legjobbjai közé tartozhat.

Illusztráció.  (MTI/EPA/Andy Rain)

– Levente a múltban már vett részt ifjúsági Európa-bajnokságon is, ahol 2000 méteres akadályfutásban szerzett nagyon szép helyezést. Mivel most már korosztályt váltott, így 3000 méterre nőtt a táv, ez értelemszerűen azt is jelenti, hogy többletmunkával jár. Külön öröm az is számomra, hogy Levente az élet akadályait is könnyen vette és nagyon szépen felkészült az idei évére is. A csehországi megmérettetésen végül negyedik helyen sikerült végeznie – tájékoztatott a sportoló edzője.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek