2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Szolnok

Kivirágzott a város

Befejeződött Szolnokon a közparkok virágágyásainak beültetése. A Munkalehetőség a Jövőért Nonprofit Kft. a megmaradó virágokat immár évek óta hagyományosan a szolnokiak rendelkezésére bocsátja.

– Nem múlhat el év anélkül, hogy virágosztás legyen Szolnokon – mondta Szalay Ferenc polgármester. – Az akciónak is köszönhetően egyre színpompásabbak az előkertek, parkok, erkélyek. A város megválasztott önkormányzati képviselői a Munkalehetőség a Jövőért Nonprofit Kft. támogatásával ezúttal ötezer tő virágot osztanak szét a megyeszékhely több pontján.


Ismét virágba borultak a szolnoki közterek

A virágokat a lakosok ingyenesen vihették el, egyetlen kérése volt csupán az önkormányzatnak, hogy azzal lakásuk előkertjét, erkélyét vagy éppen házuk utcafrontját díszítsék. Mint ismert, Szolnok az utóbbi esztendőkben eredményesen szerepel a Virágos Magyarország versenyen, legutóbb például a Legvirágosabb Úti Cél közönségszavazásán lett első a megyeszékhely.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Javult, de nem az igazi

  Javult, de nem az igazi

  Némileg csökkent a szálló por okozta légszennyezettség, de így is az ország nagy részén kifogásolt a levegőminőség – jelentette be a hétvégén a tisztifőorvos, aki szombaton a Facebook-oldalán azt írta: kifogásolt a levegő minősége huszonhét településen.