EUR: 323,30 Ft
CHF: 286,92 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Eger

Kockontakt a Kepesben

Június végéig tekinthető meg Krüzsely Gábor festő-, grafikusművész kiállítása az egri Kepes intézetben.

A Kockontakt című tárlat az egri művész néhány korai képét is bemutatja, de elsősorban az életművének jelenlegi állomását jelzi a nagyszabású Kóc-sorozat, amely remekműveket sorakoztat fel a kiállításon. Képünkön a művész, Krüzsely Gábor látható.

Június végéig megtekinthető Krüzsely Gábor festő-, grafikusművész kiállítása az egri Kepes intézetben. A Kockontakt című tárlat az egri művész néhány korai képét is bemutatja, de elsősorban az életművének jelenlegi állomását jelzi a nagyszabású Kóc-sorozat amely remekműveket sorakoztat fel a kiállításon. (A képen a művész, Krüzsely Gábor látható.)

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.