EUR: 323,62 Ft
CHF: 287,52 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Eger

Kockontakt a Kepesben

Június végéig tekinthető meg Krüzsely Gábor festő-, grafikusművész kiállítása az egri Kepes intézetben.

A Kockontakt című tárlat az egri művész néhány korai képét is bemutatja, de elsősorban az életművének jelenlegi állomását jelzi a nagyszabású Kóc-sorozat, amely remekműveket sorakoztat fel a kiállításon. Képünkön a művész, Krüzsely Gábor látható.

Június végéig megtekinthető Krüzsely Gábor festő-, grafikusművész kiállítása az egri Kepes intézetben. A Kockontakt című tárlat az egri művész néhány korai képét is bemutatja, de elsősorban az életművének jelenlegi állomását jelzi a nagyszabású Kóc-sorozat amely remekműveket sorakoztat fel a kiállításon. (A képen a művész, Krüzsely Gábor látható.)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.