EUR: 323,47 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Köllő Babett: Inkább a karrier, mint egy baba

Köllő Babett nemrég még arról mesélt, hogy a kislánya mellett szeretne még egy gyereket vállalni, ma már azonban másképp gondolja. A Feleségek luxuskivitelben szőke dívája úgy döntött, jelenleg fontosabb, hogy a karrierje sínen legyen.

VIASAT3/Labancz Viktória

Köllő Babett néhány hónappal ezelőtt még arról mesélt, hogy mindennél jobban vágyna arra, hogy kislánya, Milla mellett még egy gyerkőc hangja töltse be otthonukat. Ma már azonban a szőke díva néhány dolgot másként lát.


– Amikor a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben afrikai részeit forgattuk, rosszul lettem egy hajón, a többiek pedig azonnal ráharaptak a témára, mondván terhes vagyok. Bevallom őszintén, én egy cseppet meg is ijedtem. Most ugyanis úgy vagyok vele, hogy inkább a karrier, mint egy baba. Tudom, hogy ez más számára furán hangzik, de a karrierem, amiért egészen eddig güriztem, végre kezd kiteljesedni és beérni a gyümölcse. Ebben a helyzetben pedig keserédes gondolat volt számomra, hogy babát várhatok. Egy nő, egy anya tudja, hogy amikor megfogan egy baba, az első pillanattól kezdve emberfeletti öröm járja át. Engem néhány percre pánik fogott el, hogy amit kemény munkával felépítettem, azt esetleg megint hátra kell hagyjam – magyarázta Babett, aki hozzátette, korábban egy terhesség miatt már visszamondott egy különleges filmszerepet.

– A kislányom, Milla ikerterhességnek indult, de a várandósság első szakaszában felszívódott a lányom testvére. Akkor nagyon megviselt, de mindenért kárpótolt, hogy Milla gyönyörű és egészséges gyerek lett. Három évvel ezelőtt újra terhes lettem, épp akkor amikor megkaptam egy remek filmszerepet. Gondolkodás nélkül visszamondtam a lehetőséget, nem érdekelt semmi, csak, hogy ismét anya legyek, ráadásul újra ikreket vártam. Nem sokkal később azonban mindkét magzatot elveszítettem. Nagyon megrázott, de tudtam, tovább kell lépnem – mesélte meghatottan Babett, aki azt mondja, szerinte lelki oka is van annak, hogy most nem vállal még egy babát.


– Az első babáim és Milla ikertestvérének elvesztése is borzasztóan nehéz volt számomra. Már arra is gondoltam, hogy a karrierista énem véd meg attól, hogy felüljek egy újabb lelki hullámvasútra. Aki már elvesztett egy babát, tudja, milyen nehéz továbblépni, újra bízni és nem attól rettegni, hogy mi lesz, ha őt is elveszítem. Én ezt három magzattal éltem át. Ezért is félek egy újabb várandósságtól, most inkább magamra, a kislányomra, a férjemre és a karrieremre koncentrálok, mint egy babára.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.