2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Külföld

Kórházba vitték Michael Jackson édesapját

Súlyos, valószínűleg végstádiumú daganatos betegséggel kórházba vitték Joe Jacksont, a néhai Michael Jackson édesapját, a Jackson család fejét – jelentette pénteken az amerikai és a brit média.

A tmz.com amerikai celeb hírportál családi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a 89 éves Jackson végstádiumú daganatos betegségben szenved, élete a végéhez közeledik. A Daily Mail brit napilap honlapja szintén családi forrásokat idézve tudni vélte, hogy Joe Jackson a hasnyálmirigyrák negyedik stádiumában van.


Jermaine Jackson, a Jackson-testvérek egyike Twitter-üzenetben megerősítette ugyan, hogy édesapja beteg, de cáfolta, hogy haldokolna. “Apám egészsége nem jó, de a haldoklik durva szó, amelyet a szenzációhajhász újságírók és nem én választottam” – írta.

Sem Joe Jackson menedzsere, sem Janet Jackson, Jermaine Jackson és La Toya Jackson énekesek képviselője nem reagált pénteken a megkeresésekre.

Joe Jackson 11 gyermek apja. Az 1960-as években kemény kézzel képezte gyermekeiket énekeseknek és táncosoknak, és a The Jackson 5 együttest sikerre vitte világszerte. Michael Jackson kivált közülük és szóló karriert kezdett, és a világ egyik legismertebb celebje lett fájdalomcsillapító túladagolás miatt 2009-ben bekövetkezett halála előtt.

Joe Jackson menedzselte lányai, La Toya, Janet és Rebbie Jackson korai szólókarrierjét.

A Jackson-klánt azonban évtizedeken családi viszályok, jogi csatározások, anyagi viták jellemezték.

Joe Jackson jelenleg Las Vegasban él, évek óta rossz az egészsége, 2016-ben agyvérzést szenvedett. Márciusban kiadta Precious Moments: 60 Years in Show Business című visszaemlékezéseit.

Kapcsolódó Cikkek