EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Zalaegerszeg

Korszerűsödött kedvencünk, a Bóbita játszótér

A gyerekek biztonsága és az állagmegóvás érdekében felújították a Bóbita játszóteret, a korszerűsítésre az önkormányzat csaknem 17 millió forintot fordított. Mindemellett idén 10 éves a város legnagyobb játszótere. Két évvel ezelőtt adták át a vizesblokkot, amelyet pelenkázóval láttak el, az anyukák örömére.

A játszóteret azonban nemcsak zalaegerszegi kisgyermekek és szülők veszik igénybe, hanem a környező településekről is rendszeresen érkeznek. Városunkban összesen 83 köztéri játszótér van, amelyeket folyamatosan karbantart az önkormányzat, a felújításokra az elmúlt hónapokban közel 30 milliót költöttek, ám várhatóan további milliókból szépítik és bővítik játszóeszközökkel a környezetet. A Bóbita játszótéren többek között megújult a padozat és a tetők, valamint az elhasználódott ütéscsillapító burkolatot 200 négyzetméteren kicserélték, és a fa játékelemeket is lefestették.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.