EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb XVII.kerület

Kóstolót kaptunk a honvédség munkájából

Hetedszer rendezték meg a Rákosmenti Rendvédelmi és Katonai Napokat a Fő tér közelében található Nyilas-táblán a múlt hétvégén.

A magyar katonai hagyományok bemutatása mellett a rendvédelmi szervek feladataival, eszközeivel ismerkedhettek meg a kilátogatók. A múlt héten lezúdult csapadékmennyiség ugyan megnehezítette az előkészületeket, de a nehéz gépeket végül el tudták helyezni a területen, és a bemutatókat is sikerült megtartani.


Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.