2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Kulcsár Edina elsírta magát

Hatalmas megtiszteltetés érte a szépségkirálynőt is, akit kitüntettek a Hősök napján.  A Minden Nő Hős díjakat a Műcsarnokban osztották ki. Az elismeréseket 2018-ban Kulcsár Edina szépségkirálynő, Köböl Anita televíziós műsorvezető, Rétfalvi-Kurucz Alexandra gasztro coach, és Győrfi Anett a Női Bizalmi Kör vezetője vehették át.

A modern nő élete nem csak játék és mese: dolgozik, gyermeket nevel és háztartást vezet. Hősies harcot vív azért, hogy egyszerre meg tudjon felelni napjaink kihívásainak és helytálljon a klasszikus női szerepekben is. Az egyik legsikeresebb magyar startup, a rendi.hu által alapított elismerés, a Minden Nő Hős díj célja, hogy hangsúlyozzák a nők társadalmi szerepének fontosságát.


Az elismeréseket 2018-ban Kulcsár Edina szépségkirálynő, Köböl Anita televíziós műsorvezető, Rétfalvi-Kurucz Alexandra gasztro coach, és Győrfi Anett a Női Bizalmi Kör vezetője vehették át.

Győrfi Anett küldetése a Női Bizalmi Kör vezetőjeként az önbizalom-növelés, a belső energiák megtapasztalása, a magabiztos fellépés és a harmonikus kapcsolódás. Arról beszélt, rendezvényeik központi témája az énidő és az inspiráció, amivel bátorságra, alázatra, hitre, kreativitásra és szenvedélyre ösztönzik a jelenlévőket.


Köböl Anita televíziós műsorvezető, edzésmániás vlogger, aki a magánéletében is nagyon odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen mozog, sok zöldséget, gyümölcsöt és tejterméket fogyaszt, példaként áll nőtársai előtt.

Szintén kitüntették Rétfalvi-Kurucz Alexandra gasztro coach-ot, a Design Stúdió Kft. ügyvezetőjét. A konyhatechnológus és üzletnyitási szakértő elmondta, hogy sok olyan női ügyfele van, akik gasztro vállalkozásban látják a jövőjüket, de ez az általánosnál is körültekintőbb tervezést, tanácsadást igényel. Fontos, hogy a női vállalkozók az adott életszakaszukkal összeegyeztessék a vállalkozásuk indítását. A szakértő példaként említett egy sikeresen induló franchise-t, ami néhány hónapos működés után gyermekvállalás miatt szakadt félbe.

Bár Kulcsár Edina szépségkirálynő bizonyára a modern nők példaképe, azonban az ő életében is vannak nehézségek.

„Előfordult, hogy megnyitottam a naptáramat, és amikor végignéztem a következő heti teendőimet akkor konkrétan elsírtam magamat. Túlzottan maximalista vagyok, mindenhova szeretnék elmenni, mindenhol szeretnék segíteni, és nem 100, hanem 120 százalékot teljesíteni. Én alakítom a programom, de a jövőben változtatnom kell ezen. Gyermekünk lesz, építkezünk, és ezek mellett éppen négy vállalkozást igyekszünk beindítani. Nagyon nehéz megtalálni azt az egyensúlyt, hogy a családommal és a munkámmal is elég időt tudjak eltölteni. Óriási szerencsém van, hogy Édesanyámmal dolgozom együtt, és, hogy mindenki aki fontos nekem, szakmailag és magánéletileg is részese az életemnek” – mondta Kulcsár Edina.

Csillik Timur, a rendi.hu alapítója kifejezte abbéli reményét, hogy a rendezvény egy sorozattá, egy fontos és rendszeres felkiáltójellé válik a magyar közéletben, és mindig emlékeztet, hogy köszöntsük hőseinket, a magyar nőket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.