EUR: 326,54 Ft
CHF: 300,12 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld

Kutyaparadicsom nyílt a Ligetben – Fotók!

Több mint ötezer négyzetmétert kaptak a városligeti kutyások, amikor megnyitott a Liget Projekt kutyás parkja a Hermina úton.

A Lokál is letesztelte az ebmennyországot és a megkérdezett használókkal egyetértve kijelenthetjük: ez a fejlesztés igazán jól sikerült. Állandó nyitvatartás, tucatnyi fejlesztő akadály és vizes gödör várja a négylábúakat a ligetben.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz, képesség és tudás a rendelkezésre áll az államalapítás ünnepének biztonságos, mindenki megelégedésére történő megrendezéséhez kedden Budapesten – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn Sopronban sajtótájékoztatón.

 • E-autós országjárás a Mobilitivel

  E-autós országjárás a Mobilitivel

  Pár éve még komoly szervezést igényelt, ha valaki elektromos autóval akarta körbejárni az országot, sőt, lehet, hogy nem is sikerült volna. Ma már azonban bátran, szinte kompromisszumok nélkül elindulhatunk elektromos autóval akár Debrecenből Szombathelyre, hiszen az NKM Mobilitás Kft.

 • Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán. Mint ismert, a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Angela Merkel, miután Sopronban ökumenikus istentisztelettel emlékeztek meg az eseményről.